ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα κάψεις λίπος την ώρα που κολυμπάς

28/6/2023

Οι βουτιές στη θάλασσα είναι από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες του καλοκαιριού. Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε τους την ίδια στιγμή που απολαμβάνεις τη θάλασσα μπορείς να κάψεις και λίπος; Υπάρχουν 4 εύκολοι τρόποι για να το καταφέρεις.

Ο τρόπος που κολυμπάς
Αν θέλεις να διανύσεις μια μεγάλη απόσταση επΊλεξε το ελεύθερο στυλ κολύμβησης ενώ για να επιστρέψεις το ύπτιο. Για να ενεργοποιήσεις τους γλουτούς συνδύασε το ελεύθερο με το πρόσθιο στυλ.

Βατραχοπέδιλα και μάσκα
Κάτι που θα σε βοηθήσει να έχεις μια ρυθμική και αρμονική κίνηση είναι τα βατραχοπέδιλα. Σε συνδυασμό όμως με τη μάσκα θα περάσεις ευχάριστα αρκετή ώρα χαζεύοντας τον βυθό.

Άσκηση στο νερό
Μια άσκηση που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις λόγω της άνωσης του νερού είναι το ποδήλατο. Όση ώρα συζητάς με τις φίλες σου στο νερό τα πόδια σου κάτω από την επιφάνεια του μπορούν να δουλεύουν.

Παιχνίδια με την παρέα
Αντί να παίζεις βόλεϊ με τους φίλους σου στα ρηχά προτίμησε να μεταφέρεις το παιχνίδι λίγο πιο βαθιά εκεί όπου τα πόδια σου δεν θα πατούν στον πυθμένα της θάλασσας. Για να καταφέρεις να παίξεις χωρίς να πατάς χρειάζεται να κάνεις ποδήλατο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 14/6

xristiana

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση Ειδών Για Τους Αστέγους

xristiana

Αγία Μυρώπη

xristiana