ΚεντρικήΟμορφιά

Νεσεσέρ διακοπών: Πως να οργανώσω σωστά το ταξιδιωτικό beauty bag μου;

3/6/2023

Μπορεί να μας τα έχει χαλάσει κάπως ο καιρός ωστόσο είναι καλοκαίρι και έχουμε ξεκινήσει τις mini αποδράσεις. Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος άκουγα χθες και στο δελτίο ειδήσεων πως τα νησιά θα βουλιάξουν και υπάρχει 100% πληρότητα!

Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω κάποιες βασικές οδηγίες για να φτιάξετε σωστά το ταξιδιωτικό beauty bag σας και τα “necessities” που πρέπει να πάρετε μαζί σας. Γιατί και το κεφάλαιο νεσεσέρ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Tips οργάνωσης νεσεσέρ:

#Μην κουβαλάτε περιττά πράγματα & αξιολογήστε τις ανάγκες σας:

Ξεκινήστε λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια των διακοπών σας και τις δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ακριβώς ποια προϊόντα ομορφιάς θα χρειαστείτε. Πάντως αντηλιακό όπου και να πάτε, ακόμα και στο βουνό, μην ξεχάσετε!

Εστιάστε στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ή δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτά. Αφήστε πίσω οποιαδήποτε αντικείμενα χρησιμοποιείτε σπάνια ή μπορείτε να ζήσετε χωρίς για σύντομο χρονικό διάστημα.

#Επιλέξτε ένα μικρό νεσεσέρ για τα καλλυντικά σας:

Προτιμήστε πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς για πρακτικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

Για παράδειγμα, ένα αντηλιακό με χρώμα λειτουργεί ως βάση, ενυδατική κρέμα και προστασία μαζί, το ίδιο και ένα ρουζ ή ένα κραγιόν που έχει πολλές χρήσεις!

#Skincare & προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών οργανώστε τα σε ένα διαφορετικό νεσεσέρ:

Ιδανικά βρείτε ένα νεσεσέρ από αυτά που είναι διάφανα και αδιάβροχα για να βλέπεις και τι υπάρχει μέσα αλλά και σε περίπτωση που ανοίξει κάποια συσκευασία να μην βρεθείτε σε μπελάδες.

#Χρησιμοποιήστε mini size συσκευασίες, διαφανείς:

Μεταφέρετε τα απαραίτητα υγρά σας, όπως καθαριστικό προσώπου, τόνερ,σαμπουάν σε μικρά, διαφανή δοχεία.

#Mακιγιάζ με σύνεση:

Εάν φοράτε μακιγιάζ, επιλέξτε ευέλικτα προϊόντα που μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές και χαλαρές εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα bronzer, ένα ρουζ και μια μάσκαρα σε travel size για ολοκληρωμένο summer look.

#Σκεφτείτε τα είδη μιας χρήσης:

Για να εξοικονομήσετε χώρο και να αποφύγετε τη μεταφορά αντικειμένων πίσω, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα μιας χρήσης όπως μαντηλάκια καθαρισμού.

Φροντίστε να διατηρήσετε την οργάνωση του γυναικείου νεσεσέρ σας έτσι μετά από κάθε χρήση, τοποθετήστε τα προϊόντα πίσω στις καθορισμένες θήκες τους, για να διατηρούνται τα πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.

Για τις ολιγοήμερες διακοπές σας, μπείτε σε summer mood και επιλέξτε προϊόντα που σχετίζονται με παραλία, βόλτες, έκθεση σε ήλιο, ηλιοκαμένη όψη και προστασία!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Ποιο μακιγιάζ ταιριάζει με το boho στυλ σου;

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Δεκαεννέα «πράσινες» αναπλάσεις μέσα στον Αύγουστο

xristiana

Διημερίδα «Απομυελίνωση και όψιμη ηλικία»

xristiana