News ΑΜΕΑΚεντρική

Καλαμάτα: 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Αμεα

7/6/2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συνδιοργανώνει με τη Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Μεσσηνίας, στις 10 και 11 Ιουνίου 2023, το 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ με σκάφη τύπου HANSA 303, με κεντρικό μήνυμα «Βρες κι εσύ το δικό σου κύμα – Χάριζε ζωή- Γίνε δότης μυελού των οστών».

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας .

Η δράση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια, τη Μοτοδυναμική, την Λαλίζας ΑΕ, τη GenesisPharma, την Elpen, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και αφορά σε συνδιοργάνωση του Αρχέγονου Κύτταρου Αίματος, του ΔΙΕΚ Καλαμάτας, της «Φαος» ΚοινΣεπ, της ΑΜΚΕ Βιβλιοταξιδεύουμε, των Φίλων της Παράδοσης και την Σώτηρας Marine fuels.

Οι δράσεις θα γίνουν στο χώρο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 10:00-18:00.

Καλαμάτα: 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Αμεα

Πηγή: https://www.ertnews.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό μπλόκο στις μπαταρίες από Κίνα – Τι επιδιώκει η ΕΕ

xristiana

Οι «Πατρίδες» των Ρέππα – Παπαθανασίου έρχονται στο θέατρο «Βέμπο»

xristiana

Υπάρχει και «ανδρική κλιμακτήριος»: Πώς αλλάζει τη ζωή σας και πώς να την αντιμετωπίσετε

xristiana