ΚεντρικήΚοινωνικά

Ξεκινά αθλητικό καλοκαίρι για τα παιδιά με πολλές δραστηριότητες

7/6/2023

Αθλητικό camp διοργανώνει ο δήμος Βόλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος γι’ αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να στηρίξει, όπως ανέφερε τις οικογένειες και τα παιδιά της πόλης. Στο Αθλητικό αυτό camp του Δήμου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να παίξουν και να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, χωρίς να καταβάλουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Ειδικότερα, το Αθλητικό Καλοκαίρι, όπως ονομάζεται το camp θα έχει τρεις περιόδους. Η πρώτη είναι από 19- 30 Ιουνίου, 3-14 Ιουλίου και 17-28 Ιουλίου και αφορά σε παιδιά από την Α’ έως τη Στ’ Δημοτικού, με τις δραστηριότητες να γίνονται από τις 8:15 το πρωί έως τις 14:00.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο, όσα παιδιά συμμετάσχουν σε μία περίοδο , δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε άλλη, ενώ τις ανάγκες των παιδιών θα καλύπτουν 14 εκπαιδευτές. Παράλληλα καθημερινά παρόντες θα είναι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ή δύο αντιδήμαρχοι. Στα παιδιά θα δίνεται και νερό, φρούτα και σάντουιτς δωρεάν από τον Δήμο Βόλου.

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Βόλου τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο camp θα μπορούν να κάνουν τις εξής δραστηριότητες: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, κολύμβηση και αναρρίχηση, ενώ στο Πανθεσσαλικό θα στηθούν υπαίθριες εγκαταστάσεις για σκάκι και πινκ πονκ. Ακόμη θα υπάρξει στο Πανθεσσαλικό και αίθουσα Κινηματογράφου για τα συμμετέχοντα στο πρόγραμμα παιδιά.

Οι μετακινήσεις των παιδιών, ανάλογα με το σημείο των δράσεων θα γίνεται δωρεάν από τον Δήμο Βόλου.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στον ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ στο Μεταξουργείο, από τις 9 έως τις 12 στο 2421071770.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Λέσβος: Πύρινο μέτωπο στη Μόρια – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

xristiana

Κιλκίς: Συγκέντρωση Τροφίμων, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

xristiana

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο πάρκινγκ στη Ναυαρίνου (βίντεο)

xristiana