ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

20/6/2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πραγματοποιούν εκδήλωση ευαισθητοποίησης στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στις 26 Ιουνίου, από 19.00 έως 22.00.

Θα πραγματοποιηθούν:
► Μουσικό δρώμενο από το συγκρότημα «Κρουστωδία» της Εναλλακτικής Κοινότητας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, μαζί με τον Κώστα Κωνσταντάτο από τα συγκροτήματα ENCARDIA και AL CEDO.
► Έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων που κατασκευάζονται από μέλη της Εναλλακτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.
► Εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων με συμμετοχή κοινού.

«Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους/ες εκεί, επειδή όλοι/ες μας έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην πρόληψη ο καθένας με τον τρόπο του και από τη δική του θέση», σημειώνει η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Η πιο εύκολη συνταγή για αλμυρή τάρτα με κοτόπουλο και παρμεζάνα

xristiana

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πέφτει η τιμή – Έξτρα επιδότηση 60 ευρώ τον τόνο από τα Ελληνικά Πετρέλαια για όλο τον Οκτώβριο (upd)

xristiana

Αντιγριπικό εμβόλιο χωρίς συνταγή και δωρεάν σύντομα – Ποιοι θα μπορούν να το κάνουν

xristiana