ΚεντρικήΟμορφιά

Zodiac nails: Αυτά είναι τα σχέδια στα νύχια που επιλέγει το κάθε ζώδιο στο manicure

20/5/2023

Μπορεί στον Ταύρο να αρέσει η διακριτική λάμψη, αλλά ο Παρθένος και ο Αιγόκερος δε θέλουν ούτε να τη βλέπουν. Μάθε τι αρέσει και στα υπόλοιπα ζώδια!

Το manicure, τις περισσότερες φορές αντανακλά τη διάθεσή και το χαρακτήρα μας. Πολλές είναι οι κοπέλες που επιλέγουν glitters και στρας για να στολίσουν τα νύχια τους, άλλες πάλι είναι λάτρεις των minimal σχεδίων. Πέρα όμως από το προσωπικό μας στυλ, μήπως μας επηρεάζει και το ζώδιό μας; Αυτό το άρθρο είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να το ανακαλύψεις!

Μπορεί στον Ταύρο να αρέσει η διακριτική λάμψη, αλλά ο Παρθένος και ο Αιγόκερος δε θέλουν ούτε να την βλέπουν! Κρατάς σημειώσεις;

Κριός

@overglowedit.png
@styleidealist

Ο Κριός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Του αρέσει να πειράζεται και το δείχνει μέσα από το manicure του. Του αρέσει να παίζει και να μπλέκει τα έντονα χρώματα. Τα πολλά χρώματα του δίνουν μία αισιοδοξία που το συντροφεύει μέσα στη μέρα.

Ταύρος

@violette_fr.png
@violette_fr

Ο Ταύρος είναι λογικός, προσγειωμένος, στοργικός και ακλόνητος. Του αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις και τα κλασικά, διαχρονικά χρώματα. Αυτό το στρας στα νύχια, χαρίζει μία διακριτική λάμψη που χαρακτηρίζει τον ταύρο.

Δίδυμος

@gelpolish_bar.png
@gelpolish_bar

Εκφραστικός και παιχνιδιάρικος! Του αρέσει να πειραματίζεται και να επιλέγει τα πιο περίεργα σχέδια πάνω στα νύχια.

Καρκίνος

@styleidealist.png
@styleidealist

Ο καρκίνος είναι ευαίσθητος, πιστός και ρομαντικός. Οι ροζ και οι κόκκινες αποχρώσεις είναι αυτές που τον ελκύουν.

Λέων

@paintboxnails.png
@paintboxnails

Ο Λέων είναι πιστός, ζεστός με αυτοπεποίθηση. Του αρέσουν τα χρώματα και τα σχέδια που μαγνητίζουν από μακριά. Κάτι μικρό αλλά παράλληλα εκθαμβωτικό.

Παρθένος

@harrietwestmoreland.png
@harrietwestmoreland

Ο Παρθένος είναι οργανωτικός και τελειομανείς. Του αρέσει η λεπτομέρεια, αυτό το ανάποδο french manicure είναι ακριβές κι απίστευτα κομψό.

Ζυγός

@paintboxnails1.png
@paintboxnails

Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης, ρομαντικός και αναζητεί πάντα την αρμονία. Τα half & half nails δείχνουν το σύμβολο της ζυγαριάς που τον χαρακτηρίζει.

Σκορπιός

@nailsbymh.png
@nailsbymh

Ο Σκορπιός είναι ισχυρός, αποφασιστικός αλλά ταυτόχρονα και συναισθηματικός. Αυτές οι χρωματιστές φλόγες φωτιάς δείχνουν το δυναμικό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του.

Τοξότης

@paintedbyjools.png
@paintedbyjools

Ελεύθερος με ισχυρή θέληση και περιπετειώδης. Του αρέσουν τα τολμηρά και παιχνιδιάρικα σχέδια πάνω στα νύχια, τα οποία τον κάνουν να ταξιδεύει.

Αιγόκερος

@rem0nia.png
@rem0nia

Ο Αιγόκερος θέλει κάτι απλό και διαχρονικό. Θα μείνει σε αυτό και παρά τις εκατοντάδες επιλογές που θα έχει θα είναι πιστός στο συγκεκριμένο σχέδιο.

Υδροχόος

@klaudiacloud.png
@klaudiacloud

Προοδευτικός, ανεξάρτητος και έξυπνος. Κινείται με τον δικό του ρυθμό και του αρέσει να κάνει όνειρα. Τα cloudy nails, δείχνουν τον ονειροπόλο χαρακτήρα του.

Ιχθύς

@overglowedit1.png
@overglowedit1

Συμπονετικός, ευαίσθητος και ευγενικός. Είναι αισιόδοξος και του αρέσουν τα απαλά χρώματα που του φτιάχνουν τη διάθεση.

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Ο Δήμος Αθηναίων γνωριζει στα παιδιά το μαγικό κόσμο του animation – K. Μπακογιάννης: “Θέλουμε να προσφέρουμε στους μικρούς Αθηναίους χαμόγελο, γνώση και δημιουργία”

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests Για Όλους

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana