ΚεντρικήΟμορφιά

Smile Lines: Πως να μειώσεις τις ρινοπαρειακές ρυτίδες πανεύκολα στο σπίτι!

18/5/2023

Το γέλιο, το χαμόγελο αλλά και η ευχάριστη διάθεση είναι ευεργετική για την υγεία μας! Άλλωστε έρευνες λένε πως το γέλιο είναι φυσικό φάρμακο κατά του στρες, καθώς παράγονται και οι ορμόνες ντοπαμίνη και σεροτονίνη που βοηθούν στην ισορροπία της διάθεσής και σταματάνε το υπερβολικό άγχος.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο τα “smile lines” που δημιουργούνται συνδυαστικά και με το πέρασμα του χρόνου όταν είναι έντονα μας ψιλοενοχλούν, γιατί παρ’ότι προσωπικά τα λατρεύω, υπάρχουν κοπέλες που θέλουν να σβήσουν τις ρινοπαρειακές ρυτίδες,  ακόμα και με την χρήση υαλουρονικόυ.

Σου έχω βρει όλα τα beauty tricks ώστε να μειώσεις τα “smile lines” με ειδικές ασκήσεις μασάζ στο πρόσωπο αλλά ακόμα και κάποια κολπάκια στο μακιγιάζ!

Γιατί ότι μας χαλάει μπορούμε να το διορθώσουμε κορίτσια! Σωστά;

Είναι αλήθεια θαυματουργά για το πρόσωπο τα gua sha tools για τα οποία σίγουρα θα έχεις ακούσει! Τα μικρά αυτά εργαλεία συνήθως από πολύτιμες πέτρες, όπως ροζ χαλαζία ή πράσινο νεφρίτη, με τις κατάλληλες κινήσεις και τη σωστή πίεση στο δέρμα, “χαλαρώνουν” την ένταση των μυών και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Πάμε να δούμε τώρα πως με την χρήση ενός τέτοιου εργαλείου, και με την συγκεκριμένη μέθοδο από την αρχαία κινεζική πρακτική, μπορούμε να δούμε αποτέλεσμα.

Εάν δεν έχεις αυτό το gadget ομορφιάς, μπορείς να το αντικαταστήσεις με πιέσεις με τα δάχτυλα.

@natseleen_

Don’t forget your smile lines 🤭 #guashafacial

♬ Afraid To Feel – LF SYSTEM

Φυσικά ένα face oil βοηθάει ώστε να γλιστράει καλύτερα το εργαλείο μασάζ!

Εάν τώρα θες επιφανειακό αποτέλεσμα και δεν θες να ασχοληθείς με το μασάζ στο πρόσωπο, δες πως μπορείς με ένα κονσίλερ και μια setting powder να σβήσεις τα σημάδια του χρόνου!

Με αυτούς τους δυο τρόπους θα κάνεις τις ρινοπαρειακές πιο απαλές και θα σβήσεις τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα σου.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash

Related posts

Wedding vibes: Νυφικό μακιγιάζ για καστανές που είναι γεμάτο φως, λάμψη και χρώμα!

xristiana

Σεισμός κοντά στο Σούνιο – Στη θάλασσα το επίκεντρο

xristiana

Ημερίδα Με Θέμα «Στον Παλμό Των Ενδοσχολικών Και Πανελληνίων Εξετάσεων»

xristiana