ΚεντρικήΟμορφιά

Aυτό το απλό hack μακιγιάζ θα χαρίσει στα μάτια σου ένα φυσικό lifting εφέ

21/5/2023

Φανταζόσουν ποτέ ότι με πολύ μικρές αλλαγές στον τρόπο που τοποθετείς τη σκιά, το μολύβι ή το highlighter, αλλά ακόμα και με τη χρήση συγκεκριμένων αποχρώσεων σκιών, θα έβλεπες τεράστια διαφορά στα μάτια σου; Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο μέγεθος ή το σχήμα τους, αλλά και στο εφέ λίφτινγκ που εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις με μόνο μια σκιά – και μια συγκεκριμένη τεχνική μακιγιάζ.

Ένα εφέ που με τη σειρά του μπορεί να “αλλάξει” όλο το πρόσωπό σου και να σε κάνει να δείξεις νεότερη και πιο ξεκούραστη στη στιγμή.

Eye lift makeup hack

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται: θα χρειαστείς απλά ένα μυτερό πινέλο σκιάς και μια καφέ σκιά ή καφέ μολύβι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και υγρό eyeliner αν το προτιμάς, απλά η σκιά προτιμάται για ένα πιο ήπιο και όχι τόσο bold αποτέλεσμα.

Hint: Το καφέ χρώμα προτιμάται επίσης έναντι του μαύρου καθώς είναι λιγότερο έντονο και πιο απαλό από αυτό ενώ τονίζει και κολακεύει διακριτικά όλους τους χρωματικούς τόνους της επιδερμίδας.

How-to: Για να δημιουργήσεις ένα lifting εφέ στα μάτια σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανασηκωμένα και αμυγδαλωτά, κάνε το περίγραμμά τους με τη σκιά και τη βοήθεια του πινέλου, αφού πρώτα το βρέξεις με λίγο νερό ή setting spray.

Τράβηξε τη γραμμή ανοδικά προς τα φρύδια σου αντί να την τραβήξεις σε ευθεία γραμμή και σβήσε ταμποναριστά με το δάχτυλο. Προσπάθησε η γραμμή να είναι όσο πιο λεπτή και φίνα γίνεται.

Πηγή: https://www.missbloom.gr

Πηγή βίντεο: https://www.missbloom.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καιρός: Αίθριος σε όλη τη χώρα, έως 25 βαθμούς ο υδράργυρος

xristiana

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη

xristiana

“Αγία Φιλοθέη η Αθηναία”: Επετειακή συναυλία από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

xristiana