ΚεντρικήΚοινωνικά

1ο Schoolband Fest | ΓΕΛ Ευκαρπίας

7/5/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ευκαρπίας, σε συνεργασία με το 15μελές των μαθητών και τον Σύλλογο Διδασκόντων, σας ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 1ου Schoolband Fest, του ΓΕΛ Ευκαρπίας, μιας μαθητικής μουσικής γιορτής, η οποία -με αφετηρία το σχολείο μας και την Ευκαρπία– ευελπιστούμε να γίνει ένας θεσμός, ο οποίος κάθε χρόνο θα αγκαλιάζει τις μουσικές αναζητήσεις των παιδιών μας, αλλά και όλων των παιδιών που αγαπάνε τη μουσική. Έτσι, για να υπάρχει άλλο ένα φεστιβάλ που θα παίζουν μουσική…

Μία ιδέα, που με μεγάλη μας χαρά, γίνεται πράξη! Επιθυμία μας είναι να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητες και τις δεξιότητές τους.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν, θα υπάρχει, όμως, κουμπαράς, για να βοηθήσουμε τον 9χρονο Μάριο – Αθανάσιο Θωμίδη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, που πάσχει από σάρκωμα Ewing στο γόνατο και κάνει χημειοθεραπείες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να υποβληθεί σε δύο μήνες σε χειρουργείο με χρήση παιδοογκολογικής ενδοπρόσθεσης.

► Info

Σάββατο 13 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 20.00
Τόπος: 1ο Γυμνάσιο – ΓΕΛ Ευκαρπίας
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Θηλασμός: Τελικά η μπύρα αυξάνει την παραγωγή γάλακτος;

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests Για Όλους

xristiana

Πασχαλινό Μπαζάρ Του ΣΠΑΖ Στη Γλυφάδα

xristiana