ΚεντρικήΟμορφιά

Το μυστικό ομορφιάς των stars

8/5/2023

Τα προϊόντα περιποίησης μπορούν πραγματικά να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό το δέρμα σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάποιες φορές τα φυσικά υλικά που μπορεί να υπάρχουν στην κουζίνα σου είναι ικανά να κάνουν θαύματα. Ένα τέτοιο υλικό λοιπόν χρησιμοποιούν και πολλές stars για να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους.

Πρόκειται για τα παγάκια που τα οφέλη τους είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς στο οποίο ορκίζονται πολλές γυναίκες.

Είδαμε πρόσφατα την Bella Hadid να γεμίζει ένα μπολ με νερό και παγάκια και να βυθίσει το πρόσωπό της μέσα σε αυτό για λίγα δευτερόλεπτα.

Η χαμηλή θερμοκρασία σφίγγει τους πόρους, όμως στη συνέχεια η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο αυξάνεται έτσι με αυτό τον τρόπο αποκτάς μια φυσική λάμψη και ένα κοκκίνισμα υγείας.

Κάτι άλλο εξίσου αποτελεσματικό αλλά πιο εύκολο, είναι αφού πλύνεις το πρόσωπό σου να γεμίσεις μια πλαστική σακούλα με παγάκια και να κάνεις ελαφρύ μασάζ στην επιφάνεια του προσώπου σου και του λαιμού για 3 λεπτά. Αν εντάξεις αυτή τη συνήθεια στη skincare ρουτίνα σου, θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει μετά από μερικές μέρες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αντιρυτιδική μάσκα

xristiana

Νέα Ημερομηνία Της Φιλανθρωπικής Συναυλίας Του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

xristiana

Τενεσί Ουίλιαμς

xristiana