ΚεντρικήΟμορφιά

Τα σωστά skincare βήματα για να ξυπνήσεις το πρωί 10 χρόνια νεότερη

6/5/2023

Οι επισκέψεις στο δερματολόγο μας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε μια νεανική επιδερμίδα. Σίγουρα ένας καλός ύπνος και μια σωστή διατροφή μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία της επιδερμίδας μας, όμως ένα από τα βασικότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε νεότερες, είναι η νυχτερινή φροντίδα του προσώπου μας.

Το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα είναι ο καθαρισμός. Αρκεί λοιπόν να βούμε το ιδανικό προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας μας και να μην ξεχνούμε ποτέ να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ.

Κάτι ακόμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να εντάξουμε στη βραδινή μας ρουτίνα ένα προϊόν με δραστικά συστατικά που θα ενισχύσει το δέρμα μας.

Ένας ορός ρετινόλης μπορεί να βοηθήσει ενάντια στη θαμπή όψη και στη δράση κατά των ρυτίδων, ενώ το γλυκολικό οξύ επιταχύνει τους ρυθμούς ανανέωσης των κυττάρων. Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι ιδανικά για χρήση το βράδυ.

Τέλος επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας οι λειτουργίες της επιδερμίδας ξεκινούν να διορθώνουν τις φθορές που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε μια κρέμα νυκτός.

Ανάλογα λοιπόν τις ανάγκες της επιδερμίδας μας που μπορεί να είναι ενυδάτωση, θρέψη και ανανέωση ακολουθούμε το τελευταίο βήμα που είναι η εφαρμογή της κρέμας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θα Λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης

xristiana

Πασχαλινά Bazaars Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Προσωπικός Βοηθός: Παράταση Αιτήσεων Έως 31 Μαΐου

xristiana