ΚεντρικήΟμορφιά

Οι βασικοί λόγοι που «σπάει» το foundation

4/5/2023

Για να πετύχεις τέλειο μακιγιάζ πρέπει αρχικά να δημιουργήσεις μία άψογη βάση. Μάθε όλους τους λόγους που «σπάει» το foundation αλλά και όλες τις τεχνικές για ένα αέρινο αποτέλεσμα.

Έχεις λιπαρό ή μεικτό δέρμα
Αν έχεις λιπαρό ή μεικτό δέρμα το να «σπάει» το foundation μετά από λίγη ώρα είναι κάτι που θα έχεις αντιμετωπίσει. Η απάντηση βρίσκεται στη σωστή περιποίηση του δέρματός σου πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ. Φρόντισε να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα skincare για τον τύπο της επιδερμίδας σου, έτσι δε θα συσσωρεύεται η λιπαρότητα στο πρόσωπο, η οποία οδηγεί στη διάσπαση του foundation.

Δεν κάνεις απολέπιση
Μην παραλείπεις να κάνεις απολέπιση μια φορά την εβδομάδα για να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Αν εφαρμόσεις το foundation και από την αρχή διαχωρίζεται ή δεν κάθεται σωστά στο πρόσωπό σου, δοκίμασε να κάνεις ένα scrub και στη συνέχεια να εφαρμόσεις την ενυδατική σου και ένα primer. Αμέσως μετά βάλε το foundation και είναι σίγουρο πως θα δεις μεγάλη διαφορά.

Χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα foundation
Δε χρειάζεται να βάζεις μεγάλες ποσότητες foundation για να δημιουργήσεις μια όμορφη βάση. Ξεκίνησε με λίγες ποσότητες στην αρχή και αν θεωρείς πως χρειάζεσαι παραπάνω κάλυψη μπορείς να το «χτίσεις» στη συνέχεια εφαρμόζοντας ξανά μικρές ποσότητες όσες φορές χρειαστεί ή σε συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καρναβάλι Δήμου Ηλιούπολης: Έναρξη στις 18/2, με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

xristiana

Γιαούρτι: Τι μπορεί να κάνει η ελληνική υπερτροφή για την επιδερμίδα σου

xristiana

Καμπανάκι ΠΟΥ για την παγκόσμια ψυχική υγεία: «Ο πόνος είναι τεράστιος»

xristiana