ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτά τα beauty tips θα αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά (σε δευτερόλεπτα)

27/5/2023

Λεία και λαμπερά μαλλιά σαν τις ακτίνες του ήλιου…

Τα λαμπερά μαλλιά είναι ο μεγάλος πόθος κάθε γυναίκας. Όλες θέλουμε μαλλιά που να μοιάζουν σαν τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. Τι πρέπει να κάνουμε όμως γι’ αυτό; Σίγουρα το σαμπουάν παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό αν βλέπεις τα μαλλιά σου θαμπά, ενώ ακολουθείς σωστά τα παρακάτω tips, ίσως να αναρωτηθείς για το σαμπουάν που χρησιμοποιείς… Επίσης, τα θερμαντικά εργαλεία stylingπρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται με προστατευτικά hair sprays, ενώ οι hair masks είναι εξίσου σημαντικές για να πετύχει λεία και λαμπερά μαλλιά.
Ήρθε η ώρα να εντάξεις στη haircare routine σου τα παρακάτω tips…

@sukiwaterhouse.jpg

Λαμπερά μαλλιά όπως οι ακτίνες του ήλιου

Θεραπεία Lamellar

ELVIVE-Hydra-Hyaluronic-Wonder-Water.png
ELVIVE, Hydra Hyaluronic Wonder Water

Eye patches! Το beauty προϊόν που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου

Η θεραπεία Lamellar είναι η Νο1 θεραπεία που χαρίζει λεία και απαλά μαλλιά. Πως τη χρησιμοποιείς; Μετά από το σαμπουάν, εφαρμόζεις σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σου το προϊόν, το οποίο το αφήνεις για 10’’. Ξεβγάζεις… και voilà! Απαλή υφή και άμεση λάμψη. Τα ελασματοειδή μόρια που περιέχουν η θεραπείες lamellar, καλύπτουν την κάθε τρίχα και δημιουργούν μια καινούργια επιφάνεια, που προσφέρει λάμψη, λείανση και απαλότητα.

Colour Glosses

Bumble-and-bumble-Color-Gloss-Clear.png
Bumble and bumble Color Gloss – Clear

Αν θέλεις ένα αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, τα colour glosses είναι το key item. Μην ανησυχείς, δε θα αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά θα το τονίσουν ακόμη περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα εσύ που έχεις κόκκινα και καστανά μαλλιά, τα colour glosses θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται ακόμη πιο πλούσια, ενώ εσύ που έχεις ξανθά θα τα φωτίσουν τα μαλλιά σου και θα τα κάνουν να φαίνονται πιο ζωντανά.

pexels-armin-rimoldi-5269481.jpg

Shattered layers! Το κούρεμα που υπόσχεται να δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου

Shine Serum

Kerastase-Chroma-Absolu-Serum-Chroma-Thermique.png
Kerastase, Chroma Absolu Serum Chroma Thermique

Ο όρος λάμψης είναι από τις πιο γρήγορες μεθόδους αν θέλεις λεία και λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν. Επίσης, τα shine serum θα προστατέψουν τα μαλλιά σου από εργαλεία styling και από εξωτερικές επιθέσεις, όπως είναι ο ήλιος. Σκέψου τα shine serum να λειτουργούν, σαν ένα top coat για τα μαλλιά.

Oil Sprays

Wella, Oil Reflections
L’Oreal Professionnel, Metal Detox

Αν έχεις ξηρά μαλλιά τότε τα λαδάκια μαλλιών δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου. Χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά, αλλά ταυτόχρονα και θρέψη. Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται μόνο για τις άκρες, όχι στη ρίζα των μαλλιών.

5 serum για πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που ορκίζονται ακαταμάχητο βλέμμα

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΠΙΔΟΥ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Ξηροδερμία τριχωτού – Πώς θα την αντιμετωπίσουμε

xristiana

Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» με χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

xristiana