ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεσσαλονίκη: Δράσεις Αιμοδοσίας Και Συγκέντρωση Τροφίμων Από Τη ΧΑΝΘ

27/5/2023

Η Χ.Α.Ν.Θ. συνεχίζει την προσπάθεια προσφοράς και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη συνδρομή και βοήθεια σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού που χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια όλων μας.

Η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται με τη συνδρομή του κέντρου αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ και είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή και το Σάββατο 9 & 10 Ιουνίου, στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ., σε συνδιοργάνωση με 20 κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται έως τις 24/5 η 7η Συγκέντρωση Τροφίμων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μπορείτε να συμμετέχετε στη δράση με την προσφορά προϊόντων ή την κατάθεση χρηματικού ποσού στον ειδικό λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εθελοντική Αιμοδοσία: https://ymca.gr/8i-emodosia-sti-ch-a-n-th-paraskevi-9-ke-savvato-10-iouniou-2023-save-the-date/

Περισσότερες πληροφορίες για τη Συγκέντρωση Τροφίμων:

Οι συνδιοργανωτές φορείς είναι: Χ.Α.Ν.Θ., Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσ/νίκης, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης, UnescoCenterforWomenandPeaceintheBalkanCountries, ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ- THERMAIDES, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), ΑΧΤΙΔΑ, Αγροτική Παιδική Φωλια ΒΕ Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Παιδικό Χωριό SOSΠλαγιαρίου Πηγή Ζωής ΕλληνικοςΣυλλογοςΘαλασσαιμιας , ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ Greek- IsraeliFriendshipAssociation, IWOG (InternationalWomen’sOrganizationofGreece),RED-Y, LionsClubThessaloniki ΥΠΑΤΙΑ , Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Υποστηρικτές:HELPHELLAS, IMEΡΟΕΣΣΑ, ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

Επικοινωνήστε με το τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. και γίνετεκι εσείς μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας αλληλεγγύης της πόλης μας!

Τομέας Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς
Ε: socialaction@ymca.gr
T: 2316001042, 2316001041, 2316001045

Πηγή: http://www.thestival.gr

Related posts

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα φυσικά after sun

xristiana

Ένα νέο τεστ καρκίνου του μαστού μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό της ανάγκης χημειοθεραπείας

xristiana

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Γνωριμία Με Τη Ναυαγοσωστική» Στον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

xristiana