News ΑΜΕΑΚεντρική

Εκδήλωση Στον Βόλο Για Την Πανελλήνια Ημέρα Λογοθεραπείας

11/5/2023

Η 11η Μαΐου θεσπίστηκε από τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος -ΣΕΛΛΕ- ως η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας (ΠΗΛ) και εορτάζεται, ανά την Ελλάδα, όλο τον Μάιο, με ημερίδες ενημέρωσης, διανομή έντυπου υλικού, αρθρογραφία στον τύπο και ατομικές συναντήσεις (συμβουλευτικοί σταθμοί) με επιστήμονες λογοθεραπευτές.

Στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση και στον Βόλο, την Κυριακή 14 Μαΐου στην αίθουσα «Μανώλης Γλέζος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τις 10:00 έως τις 15.00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει συμβουλευτικός σταθμός όπου οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να έχουν δωρεάν ατομική συνάντηση με ένα λογοθεραπευτή, στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί screening test ώστε να  δοθούν συμβουλές και περαιτέρω καθοδήγηση εξατομικευμένα.

Λογοθεραπευτές θα ενημερώνουν το κοινό για θέματα σχετικά με τις διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής, κατάποσης αλλά και για την επιστήμη της Λογοθεραπείας γενικότερα. Θα πραγματοποιηθεί διανομή έντυπου επιστημονικού-ενημερωτικού υλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τώρα δωρεάν ένα ραντεβού με λογοθεραπευτή στο 210-3848362 (10.00-12.00, Μαρία Αγγελοπούλου).

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 2/8

xristiana

Σκρέκας: Κοινή πρόταση με Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πολωνία για το πλαφόν στο φυσικό αέριο

xristiana

Γαρίδες στην εγκυμοσύνη: Η διατροφική αξία, τα οφέλη και τι να προσέξετε

xristiana