ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το μυστικό της πρωινής skincare ρουτίνας

3/5/2023

Σε όποια κατάσταση και αν είμαστε, είναι απαραίτητο μετά την πρώτη γουλιά καφέ, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Η ρουτίνα είναι γνωστή και σχεδόν όλες την κάνουμε σωστά.

Υπάρχει όμως, κάτι που μπορεί να αναβαθμίσει την beauty ρουτίνα; Και αν ναι, πρέπει να μην απαιτεί αρκετό χρόνο, καθώς ιδιαίτερα το πρωί είναι περιορισμένος ο διαθέσιμος.

Δοκίμασε λοιπόν, πριν ακόμα φτιάξεις καφέ, να κάνεις ένα ντους. Αντί να πλύνεις το πρόσωπό σας στο νιπτήρα, κάντε ένα 2λεπτο ντους, όπου θα καθαρίσεις και το πρόσωπό.

Λίγο πριν βγεις, γυρίσε το νερό προς το κρύο. Με αυτό τον τρόπο θα δεις ότι αρχικά θα ξυπνήσεις πιο εύκολα, θα τονωθείς, ενώ παράλληλα βοηθάς στην σωστή αιμάτωση του σώματός, κάτι που κάνει καλό και στην επιδερμίδα.

Για το πρωινό σας μακιγιάζ, το οποίο ακολουθεί της περιποίησης δοκίμασε το κλασικό, αγαπημένο mix που σου προτείνουμε πάντα. Μία δόση από το serum, με μία δόση foundation.

Ιδιαίτερα φέτος, που η βάση πρέπει να είναι όσο πιο φυσική γίνεται, αυτό το mix είναι ΜUST. Θα δεις ότι το πρόσωπό σου θα είναι λαμπερό και super ενυδατωμένο.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ένα trick για τέλειο βλέμμα

xristiana

Aπολέπιση εδώ και τώρα: Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις;

xristiana

Κορωνοϊός: 44 θάνατοι και 346 διασωληνωμένοι – Μειωμένα τα κρούσματα

xristiana