ΚεντρικήΚοινωνικά

‘’Αντικαπνιστική Εκστρατεία Και Καρκίνος Του Πνεύμονα: Δεν Καπνίζω…Επιλέγω Τη Ζωή’’

31/5/2023

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών συνεχίζει και φέτος το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης Κοινού, ασθενών και φροντιστών, για θέματα που αφορούν την πρόληψη και τη διαχείριση του Καρκίνου.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας κινδύνου και αύξησης των κρουσμάτων του Καρκίνου του Πνεύμονα, διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα:

Η Ημερίδα του Συλλόγου «Κ.Ε.Φ.Ι.» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον οργανισμό «Γυναίκες στην Ογκολογία-W4O» και με την Πνευμονολογική Κλινική του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στο Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ (Βασ. Σοφίας 127, Τ.Κ. 115 21) και θα διαρκέσει από τις 18.00 έως τις 20.30.

Προσωπικότητες από το χώρο της Ογκολογίας θα ενημερώσουν το κοινό, σε απλή και κατανοητή γλώσσα, για τα νέα δεδομένα και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η κα Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών, ο κ. Ευστάθιος Γκόνος, Γενικός Διευθυντής Ελληνικού Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ και η κα Κορίνα Πατέλη Bell, Πρόεδρος FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για πρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα https://www.anticancerath.gr/ ; https://dikaiomamou.gr /, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/ .

Πηγή: https://www.iatronet.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Διεθνές υβριδικό συνέδριο Αστικής Υγείας και Βιωσιμότητας

xristiana

Ξυπνάτε κουρασμένοι; Τρεις καθοριστικές κινήσεις για να γεμίσετε ενέργεια

xristiana

«Γιορτή Φιλοζωίας Και Υιοθεσίας» Στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

xristiana