ΚεντρικήΟμορφιά

3 must have προϊόντα αντιγήρανσης

29/4/2023

Η skincare ρουτίνα είναι σίγουρα κάτι που η κάθε γυναίκα την κάνει με διαφορετικό τρόπο αφού και οι ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι διαφορετικές. Υπάρχουν όμως κάποια προϊόντα που είναι απαραίτητα για όλες ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας.

Για τη σωστή αντιγηραντική φροντίδα λοιπόν, τα παρακάτω προϊόντα, είναι αυτά που πρέπει όλες να διαθέτουμε στο οπλοστάσιο της ομορφιάς μας.

Face cleanser
Το καθαριστικό προσώπου είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που πρέπει να ακολουθούμε πριν από οποιαδήποτε skincare ρουτίνα. Αυτό θα μας χαρίσει καθαρό δέρμα έτοιμο να δεχτεί και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν. Βρες ποιο είναι το κατάλληλο για εσένα και μην παραλείπεις να καθαρίζεις το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ.

Βιταμίνη C
Ένα αντιοξειδωτικό serum με βιταμίνη C είναι απαραίτητο για τη πρόληψη της γήρανσης. Ένας ορός με βιταμίνη C και φερουλικό οξύ βοηθούν να έχουμε ένα σφριγηλό και λείο δέρμα με λαμπερή όψη, καθώς αυτά τα δυο συστατικά είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική και αποχρωματιστική τους δράση.

Αντηλιακό
Δε πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το αντηλιακό είτε μένουμε μέσα στο σπίτι είτε βγαίνουμε έξω. Ο ήλιος είναι από τους κυριότερους παράγοντες πρόωρης γήρανσης και της δημιουργίας λεπτών γραμμών.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

5 τροφές για λαμπερό δέρμα!

xristiana

Κορωνοϊός: 27 οι νέοι θάνατοι και 42 οι διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα – “Βράζει” η Pirola

xristiana

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να προσθέσεις την «Αloe Vera» στη skincare routine

xristiana