ΚεντρικήΟμορφιά

Μυστικά για να παραμείνει το μακιγιάζ σου σταθερό όλη μέρα

16/4/2023

Οι περισσότερες ημέρες της καθημερινότητά μας είναι πια πολύ απαιτητικές και με αρκετές υποχρεώσεις, πράγμα που δε μας αφήνει πολύ χρόνο να αφιερώσουμε στον εαυτό μας.

Όταν λοιπόν βρισκόμαστε όλη μέρα στη δουλειά και αμέσως μετά μας περιμένουν κι άλλα ραντεβού χρειαζόμαστε το μακιγιάζ μας να μένει αναλλοίωτο ως το τέλος της ημέρας. Υπάρχουν λοιπόν κάποια μυστικά για να το καταφέρεις και θα τα βρεις παρακάτω.

Φυσικά η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διάρκεια και την όψη του μακιγιάζ μας.

Μια κρέμα όμως δεν αρκεί καθώς η ενυδάτωση ξεκινά κυρίως από μέσα μας, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να πίνεις αρκετό νερό έτσι ώστε χρησιμοποιώντας φυσικά και την ενυδατική σου να βλέπεις πραγματικά αποτελέσματα. Ένα εξίσου σημαντικό μυστικό είναι πως δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα foundation.

Εφάρμοσε μόνο όση είναι απαραίτητη για να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη βάση και μην τη «χτίζεις» βάζοντας πολλές στρώσεις foundation.

Κάτι ακόμα που βοηθά αρκετά στο να μένει πολλές ώρες στη θέση του το μακιγιάζ, είναι το setting spray. Η σωστή επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ζώδια σήμερα (30/12)

xristiana

Πόνος στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς: Πότε είναι σοβαρό πρόβλημα – Ποια όργανα είναι εκεί

xristiana

Γενικά αίθριος καιρός

xristiana