ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το πιο viral λευκό eyeliner του TikTok

8/4/2023

Τα μάτια όπως λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής και το σημείο του προσώπου, που μπορεί να αιχμαλωτίσει τους πάντες στο πέρασμά σας. Από την άλλη, ο ρόλος του μακιγιάζ είναι να εστιάσει στη συγκεκριμένη περιοχή και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα σας.

Το λευκό eyeliner κερδίζει έδαφος στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και καθόλου άδικα αφού μπορεί να μετατρέψει ένα απλό μακιγιάζ σε ένα λαμπερό, γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα. Στο TikTok τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ολοένα και περισσότερα tutorials με πρωταγωνιστή το λευκό eyeliner.

Πρόσφατα, πέσαμε πάνω στο makeup tutorial της Alix Earle η οποία έδειχνε πώς δημιουργεί ένα από τα αγαπημένα της ανοιξιάτικά makeup looks, κάνοντας μια διαφορετική πινελιά στα μάτια της.

Η ίδια έδωσε φως στο μακιγιάζ της τονίζοντας τα μάτια της με ένα λευκό eyeliner. Για χρόνια, η influencer μένει πιστή, όπως αποκάλυψε, σε αυτό το λευκό μολύβι eyeliner που κοστίζει μόλις 6 $ από τη NYX. Όπως θα δείτε στο video, η Alix εφαρμόζει το eyeliner στην κάτω γραμμή: δηλαδή τη γραμμή μεταξύ των βλεφαρίδων και των ματιών. Mια λευκή γραμμή σε αυτή την περιοχή κι αμέσως φωτίζει τα μάτια ενώ τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα.

@alixearle

Add me on snap to keep up with my night 🤞🏼🕺🏼🏀🫶🏼 #grwm #umiami #pickanoutfitwithme

♬ original sound – alix earle

Το λευκό eyeliner ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια statement εμφάνιση την άνοιξη!

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεραπεία προσώπου: Υγιές και λαμπερό δέρμα, γρήγορα και ανέξοδα

xristiana

Το απόλυτο HACK που θα ανανεώσει όλες τις φούστες και τα φορέματα σου (VIDEO)

xristiana

Πλεύρης: Εξετάζεται η παραγραφή του προστίμου στους άνω των 60 που τελικά εμβολιάστηκαν

xristiana