ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα βάλεις το concealer like a pro

12/3/2022

Ακόμη και αν δεν χρειάζεσαι ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ σε καθημερινή βάση μη ξεχνάς ότι μία πινελιά του κατάλληλου concealer στη σωστή απόχρωση είναι ικανό να σε κάνει να φαίνεσαι όμορφη και λαμπερή. Μάθε λοιπόν πως θα το χρησιμοποιήσεις σωστά ακολουθώντας τα παρακάτω tips και τρικς των make up artists.

Διάλεξε τη σωστή υφή ανάλογα με την περιοχή που θέλεις να το εφαρμόσεις

 Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι το κονσίλερ που χρησιμοποιούμε για την περιοχή των ματιών μπορεί να εφαρμοστεί και στο υπόλοιπο πρόσωπο αλλά αυτό δεν ισχύει. Επειδή η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι λεπτή και ξηρή με λιγότερους πόρους απαιτεί ένα ενυδατικό και κρεμώδες προϊόν , ενώ η περιοχή  T  είναι πιο λιπαρή και παχιά οπότε χρειαζόμαστε μία φόρμουλα πιο πουδρέ για να έχει διάρκεια.

Αγόρασε διαφορετικές αποχρώσεις

Επειδή κάτω από τα μάτια όλες έχουμε μαύρους κύκλους χρειάζεσαι ένα κονσίλερ στο σωστό τόνο που θα τους εξουδετερώσει. Επένδυσε λοιπόν σε ένα προϊόν που διορθώνει αλλά κι εξαφανίζει τη δική σου απόχρωση μαύρου κύκλου: οι πιο μωβ κύκλοι θέλουν ροζ τόνους, οι μαύροι/μπλε κίτρινους τόνους, οι όποιες κοκκινίλες χρειάζονται πράσινες αποχρώσεις ενώ τα κίτρινα σημεία θέλουν μωβ αποχρώσεις.

Η σωστή τεχνική

Μη βάζεις πολλές στρώσεις γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γλιστρήσει και να φύγει το προϊόν.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα 9 πράγματα που πρέπει να προσθέσουν όλοι στην ντουλάπα τους, από μια Gen Z στιλίστρια

xristiana

Εντυπωσιακές εικόνες από την “πανσέληνο της φράουλας”, την πρώτη του καλοκαιριού

xristiana

ΑμεΑ: Ανοιχτή Πλατφόρμα Αιτήσεων Σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Κατοίκους Πελοποννήσου

xristiana