ΚεντρικήΚοινωνικά

”Τι Μπορώ Να Γίνω Όταν Μεγαλώσω”- Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Από Το Δήμο Χανίων Σε Μαθητές

13/3/2023

Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει για πρώτη φορά κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για την ανάδειξη των κλίσεων, των ενδιαφερόντων και των ταλέντων μαθητών και των μαθητριών ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Είκοσι (20) διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια, με τίτλο: «Τι μπορώ να γίνω όταν μεγαλώσω», θα πραγματοποιηθούν σε 5 διαφορετικά κτήρια του Δήμου Χανίων για περίπου 900 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, από τις 9:00 έως τις 13:00, σε 5 σημεία της πόλης παράλληλα: στο Δημαρχείο Χανίων, στο Γιαλί Τζαμί, στην Πύλη Σαμπιονάρα, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ-Μεγάλο Αρσενάλι).

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Ημερίδα για το νέο νόμο σχετικά με την ευζωία των ζώων συντροφιάς

xristiana

Το Flea Market έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη 

xristiana

Τελικά θεωρείσαι πράγματι βρώμικος/η αν δεν κάνεις ντους κάθε μέρα;

xristiana