ΚεντρικήΟμορφιά

Highlighter ως σκιά ματιών: Δίνει στα βλέφαρά σας την πιο όμορφη διακριτική λάμψη

14/3/2023

Η υιοθέτηση μιας πιο μινιμαλιστικής ρουτίνας μακιγιάζ και τρόπου ζωής, γενικά, είναι απλώς το κίνητρο που χρειάζονται οι γυναίκες για να ενσωματώσουν αυτό το τελευταίο κόλπο στη ρουτίνα τους.

Η χρήση του ίδιου προϊόντος με πολλούς τρόπους μπορεί να είναι η απάντηση στην αναζήτηση της απλοποίησης! Και τώρα ήρθε η ώρα του highlighter να λάμψει και στα βλέφαρά σας, κυριολεκτικά.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Άλλες μπορεί να ταξιδεύουν με περιορισμένο χώρο ή απλά να ενδιαφέρονται για ένα γρήγορο μακιγιάζ στη δουλειά ή για να βγουν αμέσως μετά το γραφείο. Σίγουρα, το να κουβαλάμε ή να χρειαζόμαστε λιγότερα καλλυντικά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!

Στην πραγματικότητα, τα highlighters διαφημίζονται ως εκπληκτικές εναλλακτικές λύσεις για τις σκιές ματιών λόγω της ευελιξίας τους. Με τις παλέτες highlighter, είναι εύκολο να ενσωματώσετε πολλές αστραφτερές αποχρώσεις στα βλέφαρά σας και να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση.

Υπάρχουν highlighters σε μορφή πούδρας, σε υγρή ή κρεμώδη υφή για να διαλέξετε, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές για να καταλάβετε τι είναι κατάλληλο για εσάς.

Το να τονίσετε το κόκκαλο του φρυδιού ή τις εσωτερικές πτυχές των ματιών σας είναι μια δημοφιλής τεχνική μακιγιάζ εδώ και καιρό, επειδή βοηθά στον τονισμό των ματιών και δημιουργεί ένα «ανυψωμένο» αποτέλεσμα, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λαμπερά.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι η χρήση μόνο ενός highlighter σε ολόκληρο το βλέφαρο δημιουργεί την τέλεια πινελιά λάμψης για την εμφάνισή τους.

Μάλιστα τα highlighters σε σκόνη έχουν μια νότα χρώματος μαζί με τη φυσική τους λάμψη, προσφέροντας τη δυνατότητα να τονίζουν τα μάτια σας γρήγορα και εύκολα, διατηρώντας παράλληλα αυτή τη λάμψη που μοιάζει με γυαλί.

Η εφαρμογή είναι επίσης ένα βασικό μέρος της διαδικασίας

Το highlighter σε σκόνη: Άλλες γυναίκες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα πινέλα για σκιές ματιών για να εφαρμόσουν το highlighter τους, παρόμοια με τα κλασικά που χρησιμοποιούν για τις σκιές ματιών τους.

Άλλες απλώς τρίβουν λίγο από το highlighter σε σκόνη στα δάχτυλά τους και χρησιμοποιούν τα ακροδάχτυλά τους για να εφαρμόσουν το προϊόν στα βλέφαρά τους για μια απλή αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υγρό highlighter έχει επίσης αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία τα τελευταία χρόνια και δεν έχει μείνει έξω από αυτή την τάση του μακιγιάζ. Δεδομένου ότι τα υγρά highlighters συχνά στεγνώνουν στο δέρμα, η χρωστική ουσία και η λάμψη δεν φεύγουν. Αυτό τα κάνουν ελκυστικά για τα βλέφαρα, καθώς θα παραμείνουν στη θέση τους όλη την ημέρα.

Τα περισσότερα υγρά highlighters διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις για διάφορους τόνους δέρματος. Υπάρχουν αποχρώσεις του ροζ και του ροδακινί, καθώς και κρεμ και καφέ αποχρώσεις.

Η τοποθέτηση του πιο σκούρου highlighter στην εξωτερική γωνία του ματιού μπορεί να δημιουργήσει μία smoky εμφάνιση, ενώ η τοποθέτηση πιο ανοιχτόχρωμων χρωμάτων στις εσωτερικές γωνίες θα βοηθήσει στη φωτεινότητα.

Και κάτι ακόμη!

Δεδομένου ότι τα highlighters έχουν σχεδιαστεί για να παραμένουν στη θέση τους παρά τα φυσικά έλαια του προσώπου, είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για σκιές ματιών.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κλιματική κρίση: Το «τυφλό» σημείο από την δράση των ενόπλων δυνάμεων παγκοσμίως

xristiana

Άναμμα δέντρου με τον Γιώργο Τσαλίκη στο Δήμο Πεντέλης

xristiana

Έρευνα: Αυτό είναι το μυστικό για να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι ηλικιωμένοι

xristiana