ΚεντρικήΟμορφιά

Cocktail Nails: Μανικιούρ με τις πιο ζωηρές exotic αποχρώσεις

30/3/2023

Άνοιξη πλέον και όσο αφορά στο μανικιούρ είσαι ελεύθερη να υιοθετήσεις όποιο nail trend έχεις αγαπήσει πολύ χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό. Κι αν θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές παστέλ ή nude αποχρώσεις σου έχω την πιο ανατρεπτική πρόταση. Cocktail Nails που σημαίνει έντονα χρώματα που θυμίζουν εξωτικά φρούτα και καλοκαιρινά, δροσερά ποτά. 

Από το κίτρινο μέχρι το πορτοκαλί και το πράσινο είναι εκείνα που αναβαθμίζουν το μανικιούρ με τον πιο χαρούμενο τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο. 

Instagram: @haileybieber

Η Hailey Bieber το έχει ήδη υιοθετήσει και έγινε viral. Η ζωηρή κίτρινη απόχρωση στα μακριά νύχια της κινείται θυμίζει μπανάνα αλλά και ζουμερό λεμόνι. Συνδύασε τα cocktail nails με ροζ περίγραμμα στα βλέφαρα χαρίζοντας το απόλυτο inspo.  

Instagram: @bberinaaaa

Από το lime μέχρι το σκούρο πράσινο είναι όλα υπέροχα. Τo gradient nail look παραμένει τάση και οι αποχρώσεις του πράσινου είναι η τέλεια ιδέα για τους επόμενους μήνες. 

Instagram: @samrosenails

Tutti Frutti: Φούξια, κόκκινο, πορτοκαλί και dots. Ένας συνδυασμός που αγαπούν πολύ οι nail artitsts και ένα design που μπορείς να υιοθετήσεις ανεξάρτητα από το μήκος και το σχήμα των νυχιών σου.  

Instagram: @nailsbyzola

Fluo και negative space: Η βάση παραμένει διάφανη και “ταράζεται” από τους fluo lime κυματισμούς σε ένα μανικιούρ ιδανικό για μακριά και σε almond shape νύχια. Απλά πρέπει να φανείς τολμηρή. 

Instagram: @jessicawashick

Jelly: Το εφέ είναι “λαχταριστό” μιας και τα tips θυμίζουν ζελέ. Διάφανα και λαμπερά με το ροζ να συνδυάζεται απίθανα με το πορτοκαλί. 

Instagram: @bberinaaaa

Sunset: Οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος είναι γοητευτικές και σοφιστικέ. Από το κίτρινο μέχρι το κόκκινο απλώνονται σε κάθε νύχι ξεχωριστά δημιουργώντας το τέλειο εφέ στο μανικιούρ σου. 

Instagram: @samrosenails

Μονοχρωματικό: Η πράσινη απόχρωση σε όλη την επιφάνεια των νυχιών αποτελεί την πιο safe επιλογή. Αρκεί να αποκτήσεις το κατάλληλο βερνίκι νυχιών και να μην ξεχάσεις το πιο λαμπερό top coat. 

Instagram: @samrosenails

Happy Cocktail Nails: Οι ωραιότερες και πιο χαρούμενες αποχρώσεις σε ένα french manicure που θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που κοιτάς τα χέρια σου. Ένα αισιόδοξο beauty μήνυμα και ένα statement look που επιβάλλεται να υιοθετήσεις άμεσα.  

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Ηλιακοί θερμοσίφωνες: Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία

xristiana

Με Την Υποστήριξη Του Δήμου, Η Δράση Καθαρισμού Της Παραλίας Σαρωνίδας

xristiana

Πόνος στη μέση: Οκτώ συνήθειες που βάζουν φρένο στις ενοχλήσεις

xristiana