ΚεντρικήΟμορφιά

Τα ανοιξιάτικα χτενίσματα που προτείνουν οι celebrity hairstylists

30/3/2023

H άνοιξη είναι επιτέλους εδώ, το Πάσχα πλησιάζει και το πιθανότερο είναι να ετοιμάζει την πρώτη απόδραση της σεζόν. Παράλληλα οι έξοδοι έχουν αυξηθεί μιας και ο καιρός είναι ιδανικός κι εσύ είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις τα ωραιότερα και πιο cool χτενίσματα. Εκείνα που δημιούργησαν οι celebrity hairstyilsts στα fashion shows αλλά και όσα έχουν υιοθετήσει τα αγαπημένα it girls.

Από τις ψηλές και χαμηλές αλογοουρές μέχρι το wet look που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες και το ανατρεπτικό bedhead, είναι όλα τους υπέροχα. Κράτησε λοιπόν σημειώσεις, φρόντισε να αποκτήσεις άμεσα τα προϊόντα styling που θα χρειαστείς και ξεκίνησε με εκείνο που λάτρεψες με την πρώτη ματιά. 

Instagram: @victoriabeckham

Wet Look: Το είδαμε σε αρκετά fashion shows μεταξύ των οποίων ήταν κι εκείνο της Victoria Beckham με την Bella Hadid να αποδεικνύει πως μπορείς να το υιοθετήσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και την πιο επίσημη, βραδινή σου έξοδο. Το gel και το salt spray παίρνουν και πάλι θέση στο μπάνιο σου μιας και πρόκειται για τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το πιο cool χτένισμα της άνοιξης και του καλοκαιριού.  

Instagram: @kaiagerber

Bedhead hair: Kaia Gerber, Katie Holmes και Kendall Jenner έχουν εμφανιστεί με το πιο απλό και πρακτικό χτένισμα ever. Αν και δείχνει σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι ακολουθεί την πιστά την τάση που θέλει τα μαλλιά ανεπιτήδευτα και χωρίς ίχνος styling. 

Instagram: @justinemarjan

Φιόγκοι: Είναι το αξεσουάρ που αγαπούν πολύ οι celebrity hairstylists και μάλιστα σε όλα τα μεγέθη, υλικά και χρώματα. Η Justine Marjan χρησιμοποιεί μικρούς, βελούδινους και σε baby blue απόχρωση φιόγκους για να στολίσει το messy updo.  

Instagram: @erickinvisible

Updo που μοιάζουν με γλυπτά: Το είδαμε στα Oscars και είναι σίγουρο ότι θα το συναντήσουμε ξανά στο Met Gala και το Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για κότσους-μικρά έργα τέχνης που μοιάζουν με γλυπτά και είναι η τέλεια ιδέα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

Instagram: @erickinvisible

Ψηλή αλογοουρά: Αλλά με twist που σημαίνει ότι χρησιμοποιείς τα ίδια τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις ένα εφέ που θυμίζει κορδόνι ή κορδέλα και καλύπτει την μισή περίπου αλογοουρά. Μπορείς να το πετύχεις ακόμη και μόνη σου αρκεί να έχεις πολύ μακριά μαλλιά.  

Instagram: @milesjeffrieshair

90’s roller curls: Τα ρόλεϊ επιστρέφουν πανηγυρικά μιας και το ανάλαφρο και με έξτρα όγκο χτένισμα που μόνο με τα συγκεκριμένα μπορείς να πετύχεις, είναι και πάλι εδώ. Η χωρίστρα είναι αποκλειστικά και μόνο στην άκρη και η φράντζα ανασηκωμένη σε ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα της άνοιξης.  

Instagram: @daniellepriano

80’s Updo: Ή αλλιώς Pamela’s updo. O εμβληματικός κότσος της Anderson ήρθε για να μείνει και πρόκειται για ένα από τα πιο σέξι και θηλυκά χτενίσματα. 

Instagram: @erickinvisible

Χαμηλή αλογοουρά: Κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε κοντό bob οι celebrity hairstylists προτείνουν να τα μαζέψεις σε μια χαριτωμένη, χαμηλή αλογοουρά, sleek στην κορυφή και με χωρίστρα στη μέση.  

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

«Αποτύπωμα του Ανθρώπου» για το 2024 από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 25/4

xristiana

Total denim look: Η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στο street style

xristiana