ΚεντρικήΟμορφιά

Cat eye: Οι νέοι τρόποι να υιοθετήσεις το μεγαλύτερο trend της Άνοιξης

2/3/2023

Τη φετινή άνοιξη οι make up artists που δημιουργούν τις τάσεις αποφάσισαν να τολμήσουν προτείνοντας ένα eye make up look που έχουμε συνδέσει με το φθινόπωρο και το χειμώνα aka το πολύ αγαπημένο cat eye. Ανατρεπτικό, για την εποχή, είναι ένα εκείνο που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο στις βραδινές εμφανίσεις και μπορείς να αντιγράψεις από απόψε κιόλας. 

Οι experts χρησιμοποίησαν το κλασικό μαύρο eyeliner αλλά και σκιές σε copper, που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες αλλά και έντονες αποχρώσεις όπως είναι για παράδειγμα το κίτρινο. 

Στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα looks και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Λαμπερό: Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που δύσκολα αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις. Σε συνδυασμό όμως με το μαύρο eyeliner το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό. 

Instagram: @ash_kholm

Minimal και γήινο: Αντί για eyeliner φέτος την άνοιξη χρησιμοποιείς μολύβι δημιουργώντας  περίγραμμα τόσο στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου όσο και στην εξωτερική γωνία. Τονίζεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα με σκιά σε γήινη απόχρωση.  

Instagram: @carlyy.fisher

Modern cat eye: Κι αν είσαι έτοιμη για ένα εξεζητημένο look εκτός από το περίγραμμα στο άνω βλέφαρο σχεδιάζεις ένα τέλειο εφέ στο κάτω βλέφαρο που θυμίζει φτερά. 

Instagram: @jasonwu

Σκιά: Η copper ΄απόχρωση είναι huge trend και αυτό σημαίνει ότι στο νεσεσέρ σου πρέπει να πάρει πρώτη θέση η σκιά στη συγκεκριμένη απόχρωση ώστε να δημιουργήσεις το πιο ιδιαίτερο cat eye. 

Instagram: @kristoferbuckle

Old Hollywood: Η Jessica Chastain στα SAG Awards υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα cat eye looks που έχουμε δει τελευταία. Κλασικό και glam το συνδύασε με έντονη, ροζ απόχρωση στα χείλη και ψεύτικες βλεφαρίδες.  

Instagram: @narsissist

Royal Blue: Έντονο περίγραμμα τόσο στην εσωτερική όσο και την εξωτερική γωνία του ματιού με μολύβι ή eyeliner στην ωραιότερη απόχρωση του μπλε. 

Instagram: @narsissist

Graphic: Μαύρο eyeliner, μολύβι και σκιά θα χρειαστείς αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ μακιγιάζ στα μάτια. Παραμένει minimal με απίστευτο ενδιαφέρον χάρη στις λεπτομέρειες. Πάνω από το περίγραμμα του eyeliner σχεδιάζεις ένα δεύτερο με τη σκιά με την οποία δημιουργείς και το graphic twist στο πάνω βλέφαρο. 

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Ρομπότ πραγματοποίησε την πρώτη λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση σε έντερο χωρίς ανθρώπινη βοήθεια

xristiana

Γιατί σε κάποιους δεν αποκαθίσταται πλήρως η όσφρηση μετά από λοίμωξη Covid-19;

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana