ΖώδιαΚεντρική

18/05: Θέστε τα όριά σας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

18/5/2022

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να σας προβληματίσουν και να χρειάζεται να οριοθετήσετε τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα για να κάνετε δράσεις οι οποίες απαιτούν σθένος και ρεαλισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο μοτίβο των ημερών, μέχρι αρχές Ιουνίου, ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να βάλετε όρια και πλαίσιο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας από χτες το μεσημέρι σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να βάλετε το όριο και το πλαίσιο όπου νιώθετε πως τα πράγματα δεν είναι εκεί που πρέπει ή εκεί που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν νόημα για εσάς και μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε περισσότερο σταθερά εκεί που βρίσκεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να πάρετε αποδοχή θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η επικοινωνία μπορεί να είναι βοηθητική αν γνωρίζετε καλά τί είναι αυτό που θέλετε να φέρετε ως αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σας φέρνουν σε επαφή με πράγματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν σημαντική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη από χτες νωρίς το μεσημέρι στο ζώδιό σας σας βοηθά να κάνετε πράγματα τα οποία βοηθούν στην εικόνα και τη προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί διάφορες σκέψεις σήμερα να σας αποθαρρύνουν αλλά θα πρέπει να σταθείτε καθαρά σε αντικειμενικά κριτήρια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε με κάποιον σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο για αυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Σπιτικό λάδι με μόνο δύο υλικά για να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα

xristiana

Aπαλές βελούδινες φτέρνες χωρίς σκασίματα σε 4+1 βήματα!

xristiana

Τα ΜΜΜ αλλάζουν: Νέα λεωφορεία, νέοι σταθμοί στο Μετρό, “καινούργιος” ηλεκτρικός

xristiana