ΚεντρικήΟμορφιά

Beauty Tip: Τι πρέπει να αλλάξεις ΤΩΡΑ στην περιποίηση του προσώπου σου για την άνοιξη!

9/3/2023

Η έναρξη της νέας σεζόν απαιτεί και αλλαγές στην περιποίηση του προσώπου σου, και δεν μιλάμε μόνο για την αντικατάσταση της βαριάς ενυδατικής κρέμας σου με μία πιο ελαφριά. 

Πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αξιολογήσεις τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και να κινηθείς ανάλογα. Είναι, επίσης, μια ευκαιρία να ξεφύγεις από μία beauty ρουτίνα που ίσως είχε λάθη και να μάθεις τι πρέπει να αλλάξεις οριστικά στην ανοιξιάτικη περιποίησή σου. 

Άνοιξη 2023: Τι πρέπει να αλλάξεις στην περιποίηση του προσώπου!

Για την άνοιξη είναι καλύτερο να επαναφέρεις την περιποίηση του δέρματός σου στην πιο απλή μορφή της και μετά να εισάγεις ξανά νέα προϊόντα. Κάθε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας πρέπει να περιλαμβάνει: ένα καθαριστικό, μία ενυδατική κρέμα και ένα αντηλιακό, οπότε ξεκίνησε από εκεί.

Στην συνέχεια, εξέτασε τον τρέχοντα τύπο του δέρματός σου (αυτό μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του μήνα και του έτους). Είναι, επίσης, σημαντικό να εξετάσεις εάν το δέρμα σου μοιάζει ευαίσθητο σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή, καθώς σε αυτή την περίπτωση ίσως θέλεις να ακολουθήσεις μια πιο ήπια προσέγγιση.

Συνήθως την άνοιξη πρέπει να επιλέγεις μια πιο ελαφριά φόρμουλα στο καθαριστικό του προσώπου σου. Αν σου αρέσει το έντονο μακιγιάζ, πρέπει να επιμείνεις σε προϊόντα για βαθύ καθαρισμό ή ένα επιπλέον βήμα ντεμακιγιάζ, όπως το micellar νερό. Εάν είσαι πιο μινιμαλίστρια, ένας απλός απαλός καθαρισμός μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για εσένα την άνοιξη.

Όσον αφορά την ενυδατική κρέμα και τους ορούς σου, οι πιο ελαφριές φόρμουλες λειτουργούν καλύτερα από οτιδήποτε πολύ βαρύ, ειδικά την άνοιξη. Μία καλή λοσιόν ή ένα  τόνερ, που προσφέρουν ένα προ-ενυδατικό στρώμα ενυδάτωσης είναι μία must try επιλογή. Επίσης, οι οροί υαλουρονικού οξέος είναι απαραίτητοι για την ανοιξιάτικη περιποίησή σου για να διατηρούν το δέρμα σου ενυδατωμένο. Ο καιρός γίνεται σιγά σιγά όλο και πιο ζεστός, και χρειάζεσαι προϊόντα που θα ” κλειδώνουν” την υγρασία στο δέρμα σου.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ρωμανός ο Μελωδός

xristiana

Πέτρες στα νεφρά: Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο επανεμφάνισης νεφρολιθίασης

xristiana

Αυτό είναι το δέντρο-Χαϊλάντερ

xristiana