ΚεντρικήΟμορφιά

Φυσικό μακιγιάζ με μόνο 3 προϊόντα

25/3/2023

Οι ρυθμοί της ζωής πολλές φορές δε μας αφήνουν αρκετό χρόνο για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με το τρόπο που θα θέλαμε.

Επίσης κάποιες από εμάς «χανόμαστε» μέσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει πλέον η αγορά. Υπάρχει όμως τρόπος να δημιουργήσουμε ένα εύκολο και γρήγορο καθημερινό μακιγιάζ με λίγα προϊόντα που θα αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά.

Για το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρειάζεσαι μόνο 3 προϊόντα (foundation, concealer, μια παλέτα με bronzer, blush, highlighter) και φυσικά καλά ενυδατωμένο δέρμα. Αφού λοιπόν ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου αναλόγως τις ανάγκες που έχει, προχώρησε στην εφαρμογή του foundation.

Στη συνέχεια με το concealer φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια και οπουδήποτε αλλού χρειάζεσαι να δώσεις φως.

Με το bronzer φωτοσκίασε το πρόσωπό σου, δηλαδή λίγο κάτω από τα ζυγωματικά, στο περίγραμμα του προσώπου και στο βάθος των ματιών κάνοντας καλό blending για να μην είναι «σκληρό» το αποτέλεσμα.

Για να χαρίσεις φρεσκάδα και ζωντάνια στο πρόσωπό σου άπλωσε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά σου και για λίγη λάμψη τοποθέτησε highlighter πάνω από τα ζυγωματικά, ελάχιστο στη γέφυρα της μύτης και κάτω από τα φρύδια.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ένα όργανο που θεωρείται «άχρηστο» μπορεί να μας προστατεύσει από τον καρκίνο

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 17/4

xristiana

Υποτροφίες για συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο προσομοίωσης των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης “EUropa.S. 2022”

xristiana