ΚεντρικήΟμορφιά

Φούξια χείλη: Το νέο make up trend

14/3/2023

Η εποχή που διανύουμε είναι η πιο κατάλληλη για να φορέσουμε την υπέροχη φούξια απόχρωση στα χείλη. Με ένα τόσο έντονο χρώμα το υπόλοιπο μακιγιάζ χρειάζεται να είναι αρκετά απλό και χωρίς εντάσεις, πράγμα που καθιστά τη δημιουργία του πανεύκολη. Διάβασε παρακάτω τα βήματα για να το πετύχεις σε χρόνο μηδέν.

Για το συγκεκριμένο look η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό βήμα διότι η μοναδική ένταση θα βρίσκεται στα χείλη σου. Άρα όλο το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι αψεγάδιαστο. Εφάρμοσε την ενυδατική σου και αμέσως μετά ένα primer που δίνει λάμψη.

Συνέχισε με ένα ελαφριάς κάλυψης foundation για να δημιουργήσεις τη βάση σου. Προχώρησε τοποθετώντας λίγο concealer κάτω από τα μάτια και σχημάτισε (αν το χρειάζεσαι) τα φρύδια σου με ένα προϊόν φρυδιών.

Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στα βλέφαρα σου τοποθετώντας ένα highlighter με το δάχτυλό σου και λίγη μάσκαρα για να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Το επόμενο βήμα είναι η φωτοσκίαση με ένα bronzer. Εδώ να είσαι προσεκτική με την ποσότητα καθώς το έντονο bronzer θα αφαιρέσει το youthful αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. Για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου εφάρμοσε το φούξια κραγιόν στα χείλη και διάλεξε ένα blush σε ροζ απόχρωση για τα ζυγωματικά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διαδραστική αφήγηση του παραμυθιού «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη»

xristiana

Δέρμα: 2 απροσδόκητοι λόγοι που «ξεσπά» όταν αγχωνόμαστε

xristiana

Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana