ΚεντρικήΚοινωνικά

Το ΑΠΘ προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε φοιτητές, καθηγητές και τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών

6/3/2023

Δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης φοιτητών και φοιτητριών, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών θα παρέχει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρυτανεία του ΑΠΘ: «Το Πανεπιστήμιό μας βιώνει μια τραγωδία. Θρηνούμε τους αδικοχαμένους φοιτητές και φοιτήτριές μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (τηλ. 2310999888), η Γ΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ (τηλ. 2310993174) και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (τηλ. 2310 262442, info@lab.psy.auth.gr) του Τμήματος Ψυχολογίας είναι στη διάθεση κάθε μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας και θα παρέχουν δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης φοιτητών και φοιτητριών, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να κλείσεις «ραντεβού», με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση studentcare@auth.gr  ή στο τηλέφωνο 2310999888.

Οι Πρυτανικές αρχές»

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αρεταίειο Νοσοκομείο: Δωρεάν Εξετάσεις Σε Γυναίκες Για Την Σιδηροπενία Στις 24/11

xristiana

Πλεύρης: Από τις 15 Απριλίου αναστέλλεται το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

xristiana

Ο Έλληνας, η Λατίνα αεροσυνοδός και η… Μερσέντες !

xristiana