ΚεντρικήΟμορφιά

Πόση είναι η ιδανική ποσότητα ενυδατικής κρέμας που πρέπει να φοράς στο πρόσωπό σου;

6/3/2023

Η ενυδάτωση είναι ένα βασικό βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να το παραλείπουν.

Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν: Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται ενυδατική κρέμα, επειδή έχουν λιπαρό δέρμα και άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι απλώς μια ακόμη δαπάνη, που δεν έχει πραγματικά δραματικά αποτελέσματα.

Πέρα από οτιδήποτε άλλο πρέπει να κάνεις το πρωί, η ενυδάτωση του δέρματός σου μπορεί να μοιάζει σαν άλλη αγγαρεία. Όπως αποδεικνύεται, η ενυδάτωση δεν είναι απλά απολαυστική, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις το δέρμα σου καθαρό, λείο και χωρίς ρυτίδες στο μέλλον.

Επιπλέον, η ενυδάτωση του δέρματός σου φαίνεται αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγη ενυδατική κρέμα στα χέρια σου και να την τρίψεις στο πρόσωπό σου, σωστά; ΟΧΙ ακριβώς.

Το πόσο καλά ενυδατώνεις το πρόσωπό σου εξαρτάται συχνά από το πώς εφαρμόζεις την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο. Ακολουθεί, λοιπόν, το πιο σημαντικό tip για να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από την ενυδατική κρέμα σου.

Πόση ενυδατική κρέμα πρέπει να χρησιμοποιείς;

Η εφαρμογή της σωστής ποσότητας ενυδατικής κρέμας είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος. Η υπερβολική χρήση μπορεί να φράξει τους πόρους σου και να προκαλέσει συμφόρηση, ενώ η υπερβολική χρήση μπορεί να αφήσει το δέρμα ξηρό και σφιχτό.

Μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού θα πρέπει να είναι αρκετή για να καλύψει όλο το πρόσωπο και τον λαιμό σου.

Εάν το δέρμα σου εξακολουθεί να είναι ξηρό, εξέτασε το ενδεχόμενο να μεταβείς σε μια πιο πλούσια φόρμουλα ενυδατικής κρέμας ή να εφάρμοσε πρώτα έναν ορό υαλουρονικού οξέος.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Ωραιοκάστρου: Θεατρική παράσταση «Η Σμύρνη, μάνα, καίγεται»

xristiana

1ο Φεστιβάλ STEAM | ΝΟΗΣΙΣ

xristiana

Οι παραλίες εντός και εκτός Αττικής όπου κολυμπάμε φέτος με ασφάλεια

xristiana