ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο sleek ponytail;

1/3/2023

Όλες έχουμε δει celebrities ή και μοντέλα με υπέροχα αξιοζήλευτα sleek χτενίσματα. Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ πως τα καταφέρνουν και μένουν στη θέση τους χωρίς να πετάει ούτε μια τρίχα.

Εδώ θα διαβάσεις ποιο είναι το μυστικό.
Το sleek ponytail είναι ένα χτένισμα ιδανικό για ίσια μαλλιά. Είναι εύκολο, γρήγορο και κάτι που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να λουστείς.

How to
Χτένισε καλά τα μαλλιά σου, γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και κάνε το ίδιο έτσι ώστε να πάρουν όλες οι τρίχες μια ανοδική κατεύθυνση. Μάζεψε όλα τα μαλλιά στο ένα σου χέρι σα να τα πιάνεις αλογοουρά. Το μυστικό σου όπλο στο να γίνει super sleek το ponytail, είναι μια βούρτσα κρεπαρίσματος.

Αφού λοιπόν κρατάς τα μαλλιά σήκωσε το κεφάλι σου και χτένισέ τα με τη βούρτσα κρεπαρίσματος χωρίς όμως να τα αφήνεις απ’ το χέρι σου.

Μόλις καταφέρεις να είναι όλα καλοχτενισμένα πιάσε τα με το λαστιχάκι. Για να ολοκληρώσεις το look ώστε να έχει διάρκεια ψέκασε με λίγη λακ και αν θέλεις μια πιο model εμφάνιση μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν λάμψης για μαλλιά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Επιστημονική Εσπερίδα για τα αυτοάνοσα νοσήματα

xristiana

Χανιά | Διημερίδα Εκπαίδευσης Στην Υποστηριζόμενη Εργασία – Στόχος Η Πρόσβαση Των ΑΜεΑ Στην Αγορά Εργασίας

xristiana

Πρώιμα συμπτώματα εγκυμοσύνης 10 ημέρες μετά την ωορρηξία

xristiana