ΚεντρικήΟμορφιά

Ποιο ανοιξιάτικο φρούτο εξαφανίζει τις ρυτίδες; Βρες εδώ την DIY συνταγή για νεανικό δέρμα!

9/3/2023

Τα κεράσια δεν είναι μόνο το πιο γευστικό ανοιξιάτικο φρούτο, είναι, επίσης, ένα “μαγικό” φυσικό συστατικό για DIY μάσκες προσώπου που εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Στην πραγματικότητα, το κεράσι προσφέρει πολλά οφέλη ομορφιάς. Τα τελευταία χρόνια, τα κεράσια και το εκχύλισμα κερασιού έχουν κάνει θραύση στην αγορά περιποίησης δέρματος, αφού εμφανίζονται σε μάσκες προσώπου, ορούς και άλλα προϊόντα για το δέρμα.

Τα κεράσια περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που καταπολεμούν την ακμή και τη γήρανση, καθιστώντας τα τους πιο σκληρούς συμμάχους σου για μία νεανική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Αν και πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος περιέχουν κεράσι, μπορεί να μην το δεις στις ετικέτες. Είναι πιο πιθανό να δεις το κεράσι να αναφέρεται ως acerola ή Prunus Serotina, ένας άλλος όρος για το εκχύλισμα άγριου κερασιού που κάνει θαύματα για την επιδερμίδα.

Η DIY μάσκα προσώπου με κεράσι που εξαφανίζει τις ρυτίδες!

Για να φτιάξεις αυτή τη DIY μάσκα προσώπου με κεράσι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ώριμη μπανάνα, μερικά κεράσια και μέλι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο είδος κεράσι θέλεις, αλλά τα φωτεινά κόκκινα κεράσια περιέχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά.

Για να φτιάξεις μόνη σου την θαυματουργή μάσκα προσώπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις όλα τα συστατικά μαζί και να εφαρμόσεις το μείγμα κερασιού στο δέρμα σου. Ξέπλυνε μετά από 20 ή 30 λεπτά!

Το κεράσι φωτίζει το δέρμα και ηρεμεί τις φλεγμονές, η μπανάνα ενυδατώνει και το μέλι θρέφει το δέρμα και ενισχύει την ενυδάτωση. Χρησιμοποίησε αυτή την αντιγηραντική DIY μάσκα κερασιού δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Τριήμερο Ενημέρωσης Για Την Στοματική Υγεία

xristiana

ΕΟΔΥ: Ενημερωτική Καμπάνια Για HIV/AIDS Και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

xristiana