ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία Με Θέμα «Εφηβεία & Εξαρτήσεις»

29/3/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμοργού διοργανώνει σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο- ΕΠΑΛ Αμοργού και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» μια ομιλία – συζήτηση για γονείς με θέμα «Εφηβεία και Εξαρτήσεις» την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Γυμνασίου-Λυκείου Αμοργού .

Την συζήτηση θα συντονίζει η Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης σε συνεργασία με την Ψεύτη Έφη, ψυχολόγο του ΕΠΑΛ Αμοργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παρέμβασης ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων, που υλοποιείται φέτος στους μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοικτή κυρίως σε γονείς εφήβων, αλλά και σε όποιον γονέα ενδιαφέρεται.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Ο παράγοντας που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα στους μη καπνιστές

xristiana

Το σούπερ ρόφημα για τη μείωση της χοληστερόλης χωρίς φάρμακα

xristiana

Παγκόσμια απειλή από την πρωτοφανή ταχύτητα που λιώνουν οι παγετώνες

xristiana