ΚεντρικήΟμορφιά

Θέλεις φυσικά και γεμάτα φρύδια;

5/3/2023

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλες πλούσια φρύδια και ίσως κάποιες από εμάς έχουμε κενά στο σχήμα τους. Αν αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα, παρακάτω θα βρεις το τρόπο να τα γεμίσεις ώστε να πετύχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Το κυριότερο βήμα είναι να επενδύσεις σε ένα πολύ λεπτό μολύβι ή σε ένα liner -μαρκαδόρο με πολύ λεπτή μύτη. Αφού χτενίσεις τις τρίχες προς τη σωστή φορά παρατήρησε που βρίσκονται τα κενά.

Με το liner δημιούργησε, χωρίς μεγάλη πίεση, γραμμές με κατεύθυνση ίδια με τη φυσική φορά της τρίχας. Αναλόγως το κενό μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσεις πάνω από μια τριχούλες.

Όμως σε κάποια σημεία ακόμα και μια μόνο τρίχα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το ίδιο βήμα ακριβώς μπορείς να ακολουθήσεις αν θεωρείς πως το φρύδι σου χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος.

Αν θέλεις να πετύχεις κάτι τέτοιο πρόσθεσε τριχούλες στην ουρά του φρυδιού σου, δηλαδή στο τελευταίο και λεπτό κομμάτι του. Τέλος χτένισε μια ακόμα φορά τα φρύδια σου έτσι ώστε όλες οι τρίχες να έχουν μια φυσική κατεύθυνση.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Βελτίωση του καιρού – Άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana

Άγιος Χριστόφορος

xristiana

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana