ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη μάθηση. Απολαμβάνεις ιδιαίτερα το μοίρασμα και τη σύνδεση μέσω ιδεών και ιδανικών. Η βελτίωση της επικοινωνίας και της δυνατότητας προσέγγισης είναι σημαντικές για τα μελλοντικά σχέδια σου. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και βγείτε από την κουραστική ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η διαδικτυακή επικοινωνία σου δίνει τη δυνατότητα του φλερτ. Χαλάρωσε και απόλαυσε το.

Ταύρος
Αισθάνεσαι πιο έτοιμη να αγκαλιάσεις νέες μεθόδους σήμερα, αφήνοντας πίσω σου αυτές που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξη σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να αυξήσεις το εισόδημα σου, άρα και την ασφάλεια σου, και για αυτό δίνεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητες συνεχίζουν να σας ξεκουράζουν και να σας φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Μια εμπειρία ανοίγει τη σκέψη και το μυαλό σου και δίνει ώθηση στην προσωπική σου ανάπτυξη. Φιλίες μπορούν να προκύψουν καθώς συζητάς για τις πεποιθήσεις σου ή θέματα που σε ενδιαφέρουν. Έχεις περισσότερη πίστη στις ικανότητες σου στα επαγγελματικά κι αυτό ανεβάζει τις επιδόσεις σου. Η βραδιά εξελίσσεται ευχάριστα με τον αγαπημένο σου κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Είναι μια καλή στιγμή για να νιώσεις μια υποστηρικτή ενέργεια που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από κάποιες απογοητεύσεις του παρελθόντος. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου μπορεί να σε απορροφήσουν τόσο, που ίσως δεν αντιληφθείς κάποιες ευκαιρίες. Η συναισθηματική σου ζωή, σου παρέχει τη ζεστασιά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, μπορείς να αισιοδοξείς για έναν νέο έρωτα που σύντομα θα κάνει την παρουσία του αισθητή στη ζωή σου.

Λέων
Τα συναισθήματα σου ζωντανεύουν και η ενέργεια σου ανεβαίνει. Αυτό φαίνεται και από τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά. Είναι η στιγμή να δράσεις δυναμικά και να παλέψεις για τους στόχους σου. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη μαγεία, ένα βασικό συστατικό που λείπει, για αυτό οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικότητα ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Παρθένος
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα καριέρας, πειθαρχίας, ανάπτυξης και βελτίωσης μέσω μιας πιο ισχυρής δέσμευσης. Ανακαλύπτεις την ικανότητά σου να ηγηθείς και να αναλάβεις ευθύνες που σου αναλογούν -και όχι μόνο. Ωστόσο είναι πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα προτιμώντας να μείνεις λίγο μόνη, στην ησυχία σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου -κι εκείνος απ’ τη μεριά του- κρύβουν εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να χρωματίσεις τη μέρα σου και μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα του παρελθόντος.

Ζυγός
Θέματα προσωπικά, οικογενειακά και σπιτιού είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Θυμήσου πως η διαλλακτικότητα και ίσως ο προσωρινός συμβιβασμός θα διατηρήσει τις ισορροπίες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις της μέρας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει ανάγκη απ’ την επιβεβαίωση και το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές αποκαλύπτονται και ίσως να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σε βοηθάνε να ανακαλύψεις τη ρίζα των προβλημάτων και αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό, αλλά και να συνδεθείς με ανθρώπους που μπορεί να σε βοηθήσουν. Κάποιες πληροφορίες που έρχονται ενισχύσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες κι αυτό βοηθά στους επαγγελματικούς στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται δουλίτσα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Τοξότης
Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου. Είναι μια εποχή αυξημένης προσωπικής σημασίας και σκοπού κυρίως μέσω των σχέσεων και των προσωπικών σου συμφερόντων. Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά του εαυτού σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ζεστασιά. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε να βρεις τρόπους που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Αιγόκερος
Οι προσπάθειες που καταβάλλεις προκειμένου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση μπορούν να ωφελήσουν τη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Μια στοχαστική διάθεση συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά έχεις την τάση να εστιάζεις στους ευρύτερους στόχους σου καθώς προχωρά η μέρα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει και στους δυο ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Μοιράζεσαι σήμερα τις δημιουργικές σου παρορμήσεις με τόλμη και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να βάλεις λίγο φρένο στον ενθουσιασμό σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου στο πρώτο μισό της ημέρας και εστιάζεις στην ισορροπία και την  αρμονία. Όσο περνούν οι ώρες όμως αναζητάς λίγο περισσότερη ένταση. Συναισθηματικά νιώθεις πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ιχθείς
Η υποστήριξη μπορεί να έρχεται από τα παρασκήνια. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αναζωογονητικές δραστηριότητες. Έχεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή και μπορεί να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της ζωής σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου συνεχίζει να σε κουράζει, όμως φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμη. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται κι εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες γνωριμίες που θα σε ξυπνήσουν.

Πηγή: https://www.tlife.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος

xristiana

Ριζότο στο φούρνο με λεμόνι, αρακά και παρμεζάνα

xristiana