ΚεντρικήΟμορφιά

Επαγγελματικές συμβουλές για σωστό λούσιμο

24/3/2023

Μήπως έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως το λούσιμο στο κομμωτήριο διατηρεί τα μαλλιά σου σε καλύτερη κατάσταση για περισσότερες μέρες από όσες όταν τα λούζεις μόνη σου; Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς ο επαγγελματικός τρόπος λουσίματος σίγουρα διαφέρει. Αν θέλεις λοιπόν το ίδιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, παρακάτω θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για να το πετύχεις.

Σαμπουάν επανόρθωσης
Τα σαμπουάν επανόρθωσης είναι ένα προϊόν που καλό είναι να χρησιμοποιείς μόνο αν το χρειάζεσαι και όχι σε άλλες περιπτώσεις. Αν δηλαδή τα μαλλιά σου είναι θαμπά και βαριά τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε αυτό για έξτρα ενυδάτωση.

Ο τρόπος που βουρτσίζεις τα μαλλιά σου
Το βούρτσισμα των μαλλιών παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία τους. Εκτός του ότι θα πρέπει να τα βουρτσίζεις από κάτω προς τα πάνω για να αποφεύγεις τα σπασίματα, κάτι άλλο εξίσου σημαντικό είναι να τα βουρτσίζεις πριν το λούσιμο.

Conditioner
Σίγουρα θα χρησιμοποιείς ένα conditioner μετά το λούσιμο. Το μυστικό όμως είναι να βάζεις λίγο και πριν το λούσιμο, να ξεπλένεις, μετά να εφαρμόζεις το σαμπουάν και στο τέλος να ξαναπερνάς με conditioner τα μαλλιά σου.

Η διάρκεια που αφήνεις το σαμπουάν
Οι ειδικοί λένε πως το ιδανικό είναι να αφήνεις το σαμπουάν για 2 λεπτά στα μαλλιά σου.

Μάσκα μαλλιών
Μη βουρτσίζεις τα μαλλιά σου αφού έχεις εφαρμόσει τη μάσκα. Άφησέ την να δράσει, στη συνέχεια αφαίρεσε ότι απέμεινε με τα δάχτυλά σου και μετά ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εκδήλωση Από Την Ομάδα Του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Xόριππος

xristiana

«8ο Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου 2022»

xristiana

Μάιλς Ντέιβις

xristiana