ΚεντρικήΟμορφιά

Γρήγορο μακιγιάζ on the go: Τι πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου

12/3/2023

Στις περισσότερες από εμάς έχει τύχει να μην προλάβουμε να βαφτούμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε κόκκινο φανάρι μέσα στο αυτοκίνητο να προσθέτουμε και κάποιο προϊόν μακιγιάζ στο πρόσωπο προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα make up look στο δρόμο.

Η σωστή οργάνωση του νεσεσέρ σου μπορεί να σε βοηθήσει εκείνες τις μέρες που ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός ή που ξαφνικά προκύπτει ένα ραντεβού ενώ βρίσκεσαι στο γραφείο ή ακόμα και τις φορές που χρειάζεσαι μια αλλαγή στο μακιγιάζ σου.

Χρειάζεσαι προϊόντα που δε πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να μπουν σε ένα μικρό νεσεσέρ που σίγουρα έχεις μέσα στη τσάντα σου. Αρκετές εταιρείες διαθέτουν προϊόντα σε travel size κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο.

Ένα foundation σε compact μορφή είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σου λύσει τα χέρια και είναι γρήγορο στην εφαρμογή του. Φυσικά το concealer για εσένα που έχεις μαύρους κύκλους είναι απαραίτητο όμως πρόσεξε όταν έρθει η ώρα να το ανανεώσεις. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις πολύ μικρή ποσότητα για να μη «βαρύνει» ή κάνει «γραμμές» η περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η μάσκαρα και το μολύβι ματιών δε μπορούν να λείπουν καθώς είναι αυτά με τα οποία μπορείς να δώσεις όση ένταση χρειάζονται τα μάτια σου.

Γνωρίζεις πως τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας άρα μην παραλείψεις το brow pencil σου. Τέλος επένδυσε σε ένα πολυχρηστικό προϊόν που μπορεί να λειτουργήσει ως ρουζ, σκιά και κραγιόν.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Προσοχή! Μην φάτε αυτά τα κουκούτσια βερίκοκου (φώτο)

xristiana

Αντηλιακό: Τι πρέπει να προσέξεις στην ετικέτα του, πριν το αγοράσεις!

xristiana

«Τα καλοκαιρινά κατορθώματα του Καραγκιόζη»

xristiana