ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Θέλεις απαλά χείλη για φίλημα; Δοκίμασε την DIY συνταγή με ελαιόλαδο!

22

18/3/2023

Aν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε την Kylie Jenner, αυτό είναι που τράβηξε την προσοχή μας στην περιποίηση των χειλιών. Είναι γεγονός, ότι παλαιότερα δεν δίναμε τόση σημασία στην περιποίηση των χειλιών μας, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον ριζικά.

Ενώ για το δέρμα του προσώπου μας έχουμε τα καλύτερα scrub και τις πιο θρεπτικές ενυδατικές κρέμες, τα χείλη μας δεν έχουν λάβει την απαραίτητη φροντίδα παρόλο που τη χρειάζονται.

Από την ξηρότητα μέχρι τη βλάβη που προκαλείται από το δάγκωμα, τα χείλη μας έχουν υποφέρει αρκετά και χρειάζονται λίγη φροντίδα.

Αν επιθυμείς απαλά και ζουμερά χείλη για φίλημα, τότε ένα φυσικό και οικονομικό scrub θα σε σώσει. Συνέχισε, για να βρεις το αγαπημένο μας scrub για απαλά χείλη μόνο με δύο συστατικά που έχεις ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Θέλεις απαλά χείλη για φίλημα; Δοκίμασε την DIY συνταγή με ελαιόλαδο!

Καφές και ελαιόλαδο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ορκίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες του καφέ και πώς είναι το μαγικό ελιξίριο που χρειάζονται για να ξυπνήσουν το πρωί. Αποδεικνύεται ότι είναι, επίσης, μαγικό και για τα χείλη σου.

Δύο κουταλάκια του γλυκού καφέ με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο μπορούν να γίνουν το scrub που χρειαζόσουν για απαλά χείλη. Τόσο το ελαιόλαδο όσο και ο καφές μπορούν να σου χαρίσουν σούπερ ενυδατωμένα χείλη.

Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και δρα ως εξαιρετικό απολεπιστικό που όχι μόνο καθαρίζει το νεκρό δέρμα, αλλά και αναζωογονεί την όψη των χειλιών σου. Το ελαιόλαδο δρα ως εξαιρετική ενυδατική κρέμα για το ευαίσθητο δέρμα και είναι η εγγύηση για ζουμερά χείλη για φίλημα αυτή την άνοιξη.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com