ΚεντρικήΚοινωνικά

VentureGarden: Δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας (Θεσ/νίκη)

21/2/2023

To VentureGarden είναι δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και δίνει τη δυνατότητα σε όσες και όσους επιλεγούν να παρακολουθήσουν εντατικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας και να λάβουν mentoring.

Είναι ανοικτό σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, δεν εξειδικεύεται σε συγκεκριμένους κλάδους.

Με έμφαση στηρίζει όλους τους κλάδους του σύγχρονου επιχειρείν που απαντώνται συχνά στην Βόρεια Ελλάδα όπως είναι ο τουρισμός, η εστίαση, η μεταποίηση, το internet & οι νέες τεχνολογίες, η αγροδιατροφή, και το εμπόριο

VentureGarden Θεσ/νίκη

Η πρωτοβουλία υλοποιείται για τη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki – A Division of Anatolia College.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 9 διαδραστικά μαθήματα μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με τα πιο σημαντικά θέματα που καθορίζουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Στη συνέχεια λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο στάδιο συμβουλευτικής καθοδήγησης που βασίζεται στους επιχειρηματικούς στόχους του καθενός.

Μετά την ολοκλήρωση της εντατικής περιόδου μαθημάτων, έρχεται η ώρα για την εφαρμογή όσων διδάχτηκαν με τη βοήθεια εξειδικευμένων μεντόρων. Οι συμμετέχοντες δουλεύουν πρακτικά με συγκεκριμένους στόχους πάνω στην υλοποίηση του πλάνου τους.

Τα μαθήματα θα γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (Δευτέρες και Τετάρτες 6-9μμ) στο διάστημα 12/4/2023 – 17/5/2023 (εκτός αργιών) στο American College of Thessaloniki (ACT), Β. Σεβενίδη 17, 55535 Πυλαία 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως την 26/03/2023.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Ακραίος καύσωνας στην Ινδία: Πάνω από 49 βαθμούς η θερμοκρασία – Τι λένε οι επιστήμονες

xristiana

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

xristiana

Ηράκλειο: Διασωληνωμένος 19χρονος ΑμεΑ – Έπαθε επιληπτική κρίση και έπεσε σε πισίνα

xristiana