ΚεντρικήΟμορφιά

Liquid hair: Η πιο θηλυκή τάση

10/2/2023

Λάμψη, κίνηση και απαλότητα είναι τα χαρακτηριστικά του trend που του δίνουν και το όνομά του: Υγρά μαλλιά. Ανακάλυψε πώς θα τα αποκτήσεις.

Διάσημες γυναίκες όπως η Dakota Johnson, η Dua Lipa και η Kim Kardashian έχουν ήδη εμφανιστεί στο red carpet με αυτά τα ονειρεμένα, μεταξένια μαλλιά που πέφτουν στους ώμους τους σαν να είναι κάτι υγρό -έτσι προκύπτει άλλωστε και το όνομα της τάσης. Φαίνεται απλό αλλά απαιτείται μεγάλη φροντίδα για να είναι τα μαλλιά απαλά και λαμπερά με φυσικότητα.

Πώς θα τα αποκτήσεις
– Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν που περιέχει κάποιο έλαιο όπως shea butter, argan ή ακόμη και αβοκάντο και ένα κοντίσιονερ που είναι αρκετά ενυδατικό.
– Το μυστικό είναι να μη χάσουν τα μαλλιά την υγρασία τους οπότε μετά το λούσιμο άπλωσε μία κρέμα που καταπολεμά το φριζάρισμα και χτένισέ τα με μία μεγάλη βούρτσα από τη μέση προς στις άκρες -αυτό το look δεν απαιτεί όγκο στην κορυφή. Αφού στεγνώσουν αρκετά χρησιμοποίησε την πρέσα για να τα ισιώσεις.
– Τέλος άπλωσε ένα σπρέι για έξτρα λάμψη.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Όμορφη χωρίς μακιγιάζ: Tips για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας το 2024

xristiana

Δράση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης Για Την Ενδυνάμωση Των Ατόμων Με Αναπηρία, Των Ατόμων Με Χρόνιες Παθήσεις Και Των Οικογενειών Τους Θα Πραγματοποιηθεί Στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana

Αποκριάτικη γιορτή Συλλόγου Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο Φάρος”

xristiana