ΚεντρικήΟμορφιά

Το viral trick του TikTok για να κάνεις τέλεια γραμμή eyeliner

1/2/2023

Το άψογο cat eye κρέμεται… στα χέρια σου.

Για πολλά κορίτσια η «επιχείρηση» eyeliner είναι δύσκολη. Και ανήκω κι εγώ σε αυτήν την κατηγορία. Δεν πάει να έχω δοκιμάσει το trick με το σελοτέιπ ή το stencil ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, πάντα θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος τη γραμμή. Ότι κάτι δεν πάει καλά όταν με βλέπω στον καθρέφτη.

Συνεχίζω, όμως, την αναζήτηση, και μιλώντας με τη συνάδελφο και beauty director, Χριστίνα Χρόνη, βρήκα… το φως μου. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκείνη μου έστειλε το πιο magic trick του TikTok για εφαρμογή του eyeliner, αφού το δοκίμασε πρώτα και πέτυχε. Το μόνο που θα χρειαστείς κι εσύ για σίγουρη επιτυχία; Ένα μολύβι ματιών ή eyeliner και τον δείκτη του χεριού σου.

Με σελοτέιπ & 4 ακόμη tips θα έχεις ολόισια γραμμή eyeliner στο λεπτό

Το viral trick για να απλώσεις τέλεια το eyeliner

Όπως θα δεις στο παρακάτω TikTok video, το hack με το eyeliner και το δάχτυλο είναι πανεύκολο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σχηματίσεις μια κουκίδα με το μολύβι ή το eyeliner στον δείκτη του χεριού σου και να τραβήξεις τη γραμμή με το δάχτυλο με ανοδική φορά.

Αν δεν «δουλέψει» για εσένα η κουκίδα στο δάχτυλο, κάνε κάτι άλλο. Σχημάτισε μια κουκίδα στην άκρη του ματιού και τότε τράβηξε γραμμή με το δάχτυλό σου, πάλι με ανοδική φορά. Προσοχή, όμως! Αν έχεις κουκουλωτά μάτια, τράβηξε ελαφρώς το φρύδι από τη γωνία του τόξου προς τα πάνω, για να σχηματίσεις σωστά τη γραμμή. Μην τραβήξεις το δέρμα του ματιού προς τα έξω, γιατί δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

@bexcxmpbell

Replying to @Nour Mazeh love this way too! #linerhacks

♬ original sound – Bex

Shopping time

Για να δοκιμάσεις το παραπάνω trick χρειάζεσαι και τα σωστά προϊόντα. Δες, λοιπόν, στην gallery 3 μολύβια ματιών και 3 eyeliners που θα σου χαρίσουν αποτέλεσμα… like a pro.

Μην ξεχνάς ότι έχει και εκπτώσεις στα καταστήματα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία για beauty shopping on a budget.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, SLIM EYE PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Black
MAYBELLINE, EXPRESSION KAJAL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Black
MAC, EYE KOHL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Feline
RIMMEL, GLAM’EYES LIQUID LINER
RADIANT, ARTISTIC LINER
BOBBI BROWN, INK LINER

Μαρία Ροδίτη

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή βίντεο: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Γιατί το χρόνιο στρες συμβάλλει στην εξάπλωση του καρκίνου

xristiana

Διαδικτυακή Συνάντηση Με Θέμα «Καρκίνος Και Υγεία Στόματος»

xristiana

Ο «παιδικός» ιός που απειλεί και τους ενήλικες – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

xristiana