ΚεντρικήΟμορφιά

Ο οδηγός ομορφιάς που ακολουθούν οι Γαλλίδες

4/2/2023

Αν θέλεις να αποκτήσεις αυτό το je nais se quois που όλες θαυμάζουμε στις Γαλλίδες, υιοθέτησε τη δική τους φιλοσοφία ομορφιάς που βασίζεται στην απλότητα και όχι την τελειότητα.

Μαλλιά
Ίσως οι γυναίκες στον υπόλοιπο κόσμο να επιδιώκουν ένα τέλειο hair style, οι Γαλλίδες όμως προτιμούν ένα ανεπιτήδευτο, φυσικό και τελικά τόσο cool look που μοιάζει σα να σηκώθηκαν μόλις από το κρεβάτι. Επίσης, αποφεύγουν να στεγνώνουν τα μαλλιά τους με σεσουάρ διατηρώντας έτσι τη φυσική υφή των μαλλιών τους.

Πρόσωπο
Είναι γνωστό ότι το νερό του Παρισιού είναι σκληρό γι’ αυτό οι Γαλλίδες δεν το χρησιμοποιούν όταν καθαρίζουν το πρόσωπό τους. Προτιμούν ένα micellar water ή ένα γαλάκτωμα και αποφεύγουν τα τζελ και τους αφρούς καθαρισμού. Επίσης πιστεύουν στο less is more. Δεν ακολουθούν δηλαδή μία ρουτίνα φροντίδας που αποτελείται για παράδειγμα από 7 βήματα όπως οι Κορεάτισσες αλλά στηρίζονται στα βασικά: Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντηλιακό.

Μακιγιάζ & Άρωμα
Φυσικά αποφεύγουν τις υπερβολές στο μακιγιάζ και προτιμούν τη λαμπερή επιδερμίδα και το φυσικό look που πετυχαίνουν με ένα highlighter, ένα ρουζ και μία μάσκαρα.

Όσον αφορά στο άρωμα, φορούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθημερινά το ίδιο αφού πιστεύουν ότι είναι χαρακτηριστικό του στυλ και της προσωπικότητάς τους.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Από Τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Και Αλληλεγγύης

xristiana

Αγώνες «GERI OLYMPICS» για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Στο κλειστό του Χολαργού

xristiana

Αν τρώτε αυτό το πρωί θα κάψετε περισσότερο λίπος – Και δεν φαντάζεστε με τίποτα τι είναι αυτό!

xristiana