ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Κριός
Με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη στον οίκο της επικοινωνίας σου σήμερα, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, επειδή έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Το να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να προσπαθείς να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Έχεις έντονο άγχος κι αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά σου. Απόφυγε βιαστικές κινήσεις τώρα και πρόσεξε τα λόγια σου στις ερωτικές σου σχέσεις, γιατί θα το μετανιώσεις. Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 5ο οίκο σου μπορεί από τη μια πλευρά να αυξήσει τις επιλογές σου, από την άλλη όμως μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς.

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα, ενθαρρύνοντάς σε να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς. Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται σήμερα και ο εκνευρισμός αυξάνεται απότομα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζεις. Οι επιθυμίες σου είναι έντονες, αλλά δύσκολο να εκπληρωθούν σε αυτήν τη φάση. Μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω της αναισθησίας κάποιου. Από τη μία θέλεις να εξυπηρετήσεις τις δικές σου ανάγκες κι από την άλλη θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιον. Αυτό θα σου δημιουργήσει ένα εσωτερικό δίλημμα που θα σε πιέσει λίγο.

Δίδυμοι
Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου φέρνει ένα απαιτητικό θέμα -για περισσότερες από δυο μέρες- στο προσκήνιο. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, οι ερωτικοί ρυθμοί πέφτουν. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά από το συνηθισμένο για να νιώσεις ικανοποίηση. Είναι επίσης δύσκολο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να προκληθεί μεγάλη αναταραχή. Η ανυπομονησία για την ικανοποίηση των αναγκών σου μπορεί να οδηγήσει σε μικρές εντάσεις. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάποιος θα μπορούσε να παρερμηνεύσει το πάθος σου ως αναισθησία.

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου και επιθυμείς περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια. Ωστόσο με μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσες όμως να πιάσεις και τον τον εαυτό σου να ανταγωνίζεται με κάποιον. Όσο κι αν θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου, κάποια δυσαρέσκεια ή παρεξήγηση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση.

Λέων
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα, πυροδοτώντας τα συναισθήματα σου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και ίσως έχουν να κάνουν με τη δυναμική εξουσίας, το μοίρασμα και την οικειότητα. Εάν οι απογοητεύσεις έχουν δημιουργηθεί σε αυτούς τους τομείς θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Το πως κάποιος σε πλησιάζει ή σου μιλάει μπορεί να είναι εκνευριστικό. Οι γύρω σου ίσως να σου φαίνονται σήμερα αγενείς ή ανυπόμονοι, πατώντας πάνω στα συναισθήματα σου. Προσπάθησε να μην στεναχωρηθείς και να το αντιμετωπίσεις ανάλαφρα. Ο συμβιβασμός ή το να αφήσεις τα πράγματα να ξεσπάσουν μπορεί να είναι μια καλή λύση -αν και προκλητική.

Παρθένος
Η μετακίνηση της Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα σηματοδοτεί την ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση. Ωστόσο οι διαφορές βρίσκονται στο επίκεντρο των σχέσεων σου καθιστώντας προσωρινά δύσκολο το να δεις καθαρά τους κοντινούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανή η σύγκρουση με κάποιον που έχει εξουσία ή μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με ένα άτομο που επεμβαίνει στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη, οι άνθρωποι γίνονται ανταγωνιστικοί και όχι συνεργάσιμοι.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και θέλεις να χαλαρώσεις, να μοιραστείς και να αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση ή προβλήματα. Συνήθως δεν πρόκειται για διαφορές απόψεων, αλλά για διαφορές στις προσεγγίσεις -είτε είναι επιθετικές είτε όχι αρκετά άμεσες. Όποιος προσπαθεί να προωθήσει την ατζέντα του εις βάρος σου θα δυσκολευτεί. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να είσαι παραγωγική καθώς θα υπάρξουν πολλοί περισπασμοί. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να είναι πιο δελεαστικές από ότι συνήθως.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντας σε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις υποχρεώσεις ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόσεις την προσέγγιση σου με ακρίβεια στο πως κάποιος άλλος θέλεις να συμπεριφέρεσαι. Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη τείνει να αναδεικνύει ανισορροπίες. Τα πάθη είναι έντονα σήμερα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις απογοητεύσεις και να τις μετατρέψεις σε δημιουργική ενέργεια και έμπνευση.

Τοξότης
Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου ενθαρρύνοντας την αισιοδοξία και το πνεύμα σου. Στις σχέσεις σου πρόσεξε τον παρορμητισμό σου σήμερα, καθώς ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να υποδηλώνει γρήγορες αντιδράσεις. Η συμπεριφορά κάποιου μπορεί να είναι δύσκολη ή ακόμη και προσβλητική. Οι επιθυμίες μπορεί ξαφνικά να πλημμυρίσουν τις αισθήσεις σου, αλλά προσπάθησε να μην τις αντιμετωπίσεις σαν επείγουσες καταστάσεις. Οι αληθινές επιθυμίες παραμένουν και δεν έχουν σύντομη διάρκεια.

Αιγόκερος
Η ανταγωνιστικότητα είναι στον αέρα σήμερα με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και προκαλεί κάποια δυσαρέσκεια. Μπορεί να νιώθεις αρκετά ευαίσθητη, αλλά αν δίνεις την εντύπωση ότι αντέχεις πολλά -κάτι που κάνεις συχνά- μπορεί να καταλήξεις με πληγωμένα συναισθήματα. Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στο τι θέλουν οι άλλοι και στο τι είναι πρόθυμοι να δώσουν αυτήν τη στιγμή κι αυτό μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης. Ρίξε τους ρυθμούς όσο το δυνατόν περισσότερο και μην φοβηθείς να ενημερώσεις τους άλλους ότι μπορεί να είσαι ευάλωτη αυτήν τη στιγμή.

Υδροχόος
Είναι καλύτερο να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση σε τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα. Μερικές φορές οι συγκρούσεις δεν έχουν άμεση λύση, μπορεί όμως να σε βοηθήσουν να αλλάξεις κατεύθυνση στην ενέργεια σου. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη οι εντάσεις σήμερα τείνουν να περιστρέφονται γύρω από διαφορές στις αξίες και στις προσεγγίσεις. Οι εσωτερικές συγκρούσεις είναι πιο πιθανό να αφορούν στο αν πρέπει να πάρεις ένα ρίσκο ή να παραμείνεις σε αυτό που σου είναι γνωστό και οικείο.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια τετράγωνη όψη σήμερα, δείχνοντας ξαφνικές ορμές και αλλαγές. Μπορεί να υπάρξει ένταση και οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να είναι αγενείς ή απαιτητικοί. Ίσως νιώσεις ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση των δικών τους επιθυμιών παρά για τις δικές σου ανάγκες. Οι απόψεις των άλλων μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σου. Μην αποκλείεις εντελώς πληροφορίες ακόμα κι αν σου έρχονται σε μη ελκυστικό πακέτο, αλλά μην αποδεχθείς την άδικη συμπεριφορά. Η αναμονή ενός αποτελέσματος ή μιας συμφωνίας με υψηλές προσδοκίες μπορεί να πιέσει αδικαιολόγητα.

Πηγή: https://www.tlife.gr

Related posts

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Οδοντιατρικές Υπηρεσίες Για Παιδιά 6-14 Ετών Από Το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 20/9

xristiana

Αυτές οι 6 κατηγορίες τροφίμων είναι το «κλειδί» για μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

xristiana