ΚεντρικήΟμορφιά

Nail art: Υπέροχα σχέδια για νύχια σε μπεζ αποχρώσεις!

17/1/2023

Αν σκέφτεαι το επόμενο μανικιούρ σου, στοιχηματίζω ότι το nude βερνίκι νυχιών δεν είναι στο μυαλό σου. Ίσως γιατί το έκανες όλο το 2022 είτε γιατί θέλεις χρώμα στα νύχια σου. Ωστόσο, τα παρακάτω σχέδια για νύχια σε μπεζ αποχρώσεις θα σε πείσουν να ακολουθήσεις το nude δρόμο – ακόμη και το 2023-.

Το Instagram μας είναι γεμάτο από σχέδια για νύχια σε μπεζ αποχρώσεις και έχουμε την αίσθηση ότι θα συνεχίσουν να είναι trend. Μερικά από αυτά είναι μίνιμαλ, ενώ άλλα έχουν ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία,

Nail art: Υπέροχα σχέδια για νύχια σε μπεζ αποχρώσεις!

Το nude νύχι είναι το λευκό μπλουζάκι του μανικιούρ- δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Θα κρατάς πάντα ένα beauty κομμάτι σου για περίτεχνα nail arts και φωτεινά χρώματα, αλλά μερικές φορές, η μίνιμαλ διάθεση του μπεζ κερδίζει τα πάντα.

Τα παρακάτω σχέδια για νύχια καλύπτουν όλα τα γούστα! Μερικά είναι all time classic, ενώ αλλά είναι έργα τέχνης. Τα μπεζ νύχια δείχνουν καλά με όλα τα ρούχα και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Οπότε, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο σχέδιο για νύχια από την λίστα μας για αυτόν τον χειμώνα.

Τα nude νύχια είναι μία διαχρονική τάση στα βερνίκια νυχιών, ωστόσο φέτος οι μίνιμαλ και φυσικές αποχρώσεις είναι trend. Όλο το Tik Tok είναι γεμάτο από κορίτσια με μπεζ νύχια και ήρθε μάλλον η στιγμή να τα υιοθετήσεις.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (1/4 – 7/4)

xristiana

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: Μαθητικός Διαγωνισμός «Για Μια Ζωή Χωρίς Κάπνισμα»

xristiana

Αμυνθείτε! Ποιοι είναι οι εχθροί της επιδερμίδας μας και πώς θα τους… κατατροπώσουμε!

xristiana