ΚεντρικήΟμορφιά

Το φυσικό μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείξεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

18/1/2023

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει φρέσκια και δροσερή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ευτυχώς, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ χάρη στο μακιγιάζ που, αν γίνει σωστά, μπορεί πραγματικά να “αφαιρέσει” χρόνια από το πρόσωπό σου.

Κι ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές μακιγιάζ που χρησιμοποιούν έμπειροι makeup artists για να δημιουργήσουν εφέ λίφτινγκ στο πρόσωπο και να το κάνουν να δείχνει πιο νεανικό, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ για να το καταφέρεις κι εσύ.

Αρκεί να υιοθετήσεις ένα απλό, natural makeup με όσο το δυνατόν πιο λίγα προϊόντα και στρώσεις μακιγιάζ στο πρόσωπό σου.

Με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχεις ένα απαλό, απόλυτα φυσικό φινίρισμα που θα δείχνει “ένα” με την επιδερμίδα σου, ενώ παράλληλα δεν θα δημιουργούνται λεπτές γραμμές από το “σπάσιμο” των προϊόντων στο πρόσωπο.

Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Με ελάχιστο foundation, μια μπεζ ή ανοιχτή καφέ σκιά στα βλέφαρα και απαλό nude κραγιόν ή διάφανο gloss στα χείλη. Αν θες, μπορείς να βάλεις ελάχιστο highlighter στα ζυγωματικά ή λίγο σέρουμ που θα δώσει την απαραίτητη, φυσική λάμψη στο μήλα. 

Extra tip: Τα πλούσια, “ανακατωμένα” φρύδια είναι το σημείο – κλειδί για μια νεανική εμφάνιση. Απόφυγε να τα παραβγάζεις και γέμιζε τα κενά με ένα μολύβι ή σκιά στο ίδιο χρώμα με αυτό των φρυδιών σου.

Χτένιζέ τα με το ειδικό βουρτσάκι σε ανοδική φορά (αν θες) – αυτό θα δώσει ένα ακόμα πιο νεανικό look & feel στο πρόσωπό σου. Τέλος, η μάσκαρα είναι αναπόσπαστο προϊόν και εδώ.

Πηγή: https://www.shape.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης Στο ΚΑΠΠΑ Περαίας

xristiana

Σοφία Ζαχαράκη στο «Μανιφέστο»: Ουσιαστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο προσωπικός βοηθός

xristiana

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

xristiana