ΚεντρικήΟμορφιά

Liquid Hair: Τips για να πετύχεις ολόισια λαμπερά μαλλιά…. χωρίς να πετάει τρίχα!

10/1/2023

Αυτό το χτένισμα είναι sleek, πολύ απαλό και λαμπερό. Θα έλεγα πως αυτή η τάση των “υγρών μαλλιών”, που πρόσεξε δεν έχει καμία σχέση με το “wet look”, είναι τα πολύ ίσια μαλλιά-πρόκα που δεν φριζάρουν καθόλου, είναι λεία και φουλ ενυδατωμένα για να βγάζουν αυτήν την εκθαμβωτική λάμψη.

Και όταν μιλάμε περί “liquid hair” φυσικά και μου έρχονται στο μυαλό ονόματα όπως, η Naomi Campbell, η Dua Lipa και η Kim Kardashian που έχουν υιοθετήσει άπειρες φορές αυτό το στυλ…του δεν κουνιέται τρίχα στα μαλλιά!

Τα μαλλιά έχουν κίνηση, είναι υγιή, καθόλου θαμπά αλλά πλήρως ενυδατωμένα, κομμένα σε ένα μήκος και δεν έχουν καθόλου όγκο στις ρίζες!

Φυσικά σου έχω όλα τα tips για να πετύχεις αυτό το ονειρικό glowy εφέ στα μαλλιά σου!

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο συγκεκριμένο προϊόν για να δώσεις αυτό το αποτέλεσμα.

Απαιτούνται όμως κάποια βασικά προϊόντα, όπως ένα καλό σαμπουάν αλλά και conditioner που περιέχουν ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά όπως το βούτυρο καριτέ, το argan oil, ή το αβοκάντο.

Όταν λούσεις τα μαλλιά σου, το ιδανικό είναι να μην αφαιρέσεις εντελώς την υγρασία κατά το στέγνωμα.

Μετά εφαρμόζεις μια κρέμα ή σπρέι θερμοπροστασίας και αντιφριζαρίσματος . Όταν στεγνώσουν ισιώνεις με μια πρέσα μαλλιών.

Για να δώσεις το glowy εφέ πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό σπρέι λάμψης σε όλο το μήκος των στεγνών μαλλιών σου.

Καλό είναι να επιλέξεις προϊόντα που επικεντρώνονται στα σγουρά μαλλιά, καθώς αυτά έχουν πολλά έλαια στις συνθέσεις τους.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας ώστε να είναι διαρκώς ενυδατωμένα.

Τα θρεπτικά έλαια για τα μαλλιά ειδικά στις άκρες, μια μάσκα που θα αφήσεις όλο το βράδυ να δράσει αλλά και οι βιταμίνες είναι πολύ αποτελεσματικά!

Όταν πετύχεις τα super sleek και λαμπερά μαλλιά καλό θα ήταν να προμηθευτείς μια μαξιλαροθήκη σατέν που βοηθάει πολύ στη υγεία των μαλλιών καθώς δεν “τρίβεται” η τρίχα όταν κοιμάσαι!

Το να πίνεις άφθονο νερό είναι επίσης σωτήριο όχι μόνο για το σώμα σου αλλά και για τα μαλλιά!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

6ο Σχολείο Υπέρτασης – Υπέρταση: Θεωρία Και Κλινική Εφαρμογή

xristiana

Αυτό μπορεί να είναι το Νο 1 φρούτο για υγεία και μακροζωία

xristiana

Πρωί ή απόγευμα; Η ιδανική ώρα άθλησης που προστατεύει από έμφραγμα και εγκεφαλικό

xristiana