ΚεντρικήΚοινωνικά

Fridays’ AI talks: Ομιλίες για θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης – ΔΠΜΣ στην Τεχνητή Νοημοσύνη

17/1/2023

Η σειρά ομιλιών Friday’s AI Talks είναι διαδικτυακές ομιλίες σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες διοργανώνονται από το ΔΠΜΣ στην Τεχνητή Νοημοσύνη που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Στη σειρά ομιλιών, προσκαλούνται επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο, ερευνητές/τριες και ειδικοί του κλάδου, με στόχο την ανάδειξη θεμάτων σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη.

Θα διοργανώνεται 1 ομιλία τον μήνα και σποραδικά θα συμπεριλαμβάνονται ακόμη και συζητήσεις σε πάνελ. Το κοινό-στόχος για τις συνομιλίες τεχνητής νοημοσύνης της Παρασκευής περιλαμβάνει τους τρέχοντες φοιτητές του ΠΜΣ στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τους αποφοίτους του ΠΜΣ, μέλη από τον ακαδημαϊκό χώρο, ερευνητές και επαγγελματίες από εργαστήρια και τη βιομηχανία.

“Human-centered Behavioral Machine Intelligence“, είναι ο τίτλος της ομιλίας του Shrikanth (Shri) Narayanan, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και Διευθυντή του εργαστηρίου Signal Analysis and Interpretation Laboratory, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2022, στις 18.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομιλία, πατήστε εδώ!

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/88540983741

Meeting ID: 885 4098 3741

Passcode: 754699

Ιστοσελίδα εκδήλωσης

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Κάντε αποδεδειγμένα πιο υγιεινό τον καφέ σας προσθέτοντας κάποιο από αυτά τα 4 στοιχεία

xristiana

«Γίνε Φέτος Εσύ Ο Αϊ Βασίλης»

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana