ΚεντρικήΟμορφιά

Forever Young | Νεανική επιδερμίδα για περισσότερο με τις πιο καινοτόμες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας

11/1/2023

Η επιθυμία να διατηρηθούμε νέες και ακμαίες είναι μια από τις μεγαλύτερες των γυναικών διαχρονικά. Σήμερα, χάρη στις διαρκείς εξελίξεις της επιστήμης της αισθητικής δερματολογίας, κάθε γυναίκα μπορεί να απολαμβάνει θεαματικές θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου και του σώματός της.

Η πιο δραστική θεραπεία διατήρησης της νεότητας σήμερα είναι το BioLift, που με ελάχιστες μη επεμβατικές συνεδρίες κινητοποιεί την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου. Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία που ενδίδουν στη βαρύτητα, στη γήρανση και στο στρες, όπως πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, γλουτοί, κοιλιά και πόδια.

Η θεραπεία
Ανάλογα με την ένταση του προβλήματος, το πρωτόκολλο της θεραπείας μπορεί να ολοκληρωθεί σε τρεις έως έξι συνεδρίες και περιλαμβάνει τη δύναμη της πιο σύγχρονης μεθόδου fractional ραδιοσυχνοτήτων με βελόνες (Morpheus), συνδυασμένο με τη φυσική βιοδιέγερση του ενέσιμου Lanluma.

Πρώτα εφαρμόζεται η συσφιγκτική δύναμη του Morpheus. Ο ειδικός δερματολόγος, γνωρίζοντας τις κατάλληλες παραμέτρους, στοχεύει εξατομικευμένα, με σκοπό τη σύσφιγξη του οβάλ του προσώπου, τη μείωση ουλών, ρυτίδων και πόρων, σύσφιξη σωματικής χαλάρωσης και θεραπεία κυτταρίτιδας.

Μια μικρή ερυθρότητα για λίγες μέρες μετά είναι ένα μικρό τίμημα για το αποτέλεσμα της θεραπείας. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και γίνεται με τοπική αναισθησία και παροχή ψυχρού αέρα.

Ο συνδυασμός
Ο απόλυτος και ιδανικός συνδυασμός για πιο άμεσα αποτελέσματα του πρωτοκόλλου  BioLift είναι η εφαρμογή παράλληλα και της θεραπείας Lanluma, η οποία βασίζεται στο απορροφήσιμο PLLA (πολυγαλακτικό οξύ), μια ουσία με άδεια στην Αμερική με την ονομασία Sculptra. Πρόκειται για ένα είδος απορροφήσιμου νήματος σε μορφή σκόνης, που εφαρμόζεται μόνο με τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί μελανιές, δεν απαιτεί αποθεραπεία και είναι απόλυτα ασφαλές. Σταδιακά ενεργοποιείται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ, εκτός από σύσφιγξη, μπορεί να χαρίσει ανόρθωση και γλυπτική γλουτών και προσώπου. Το φυσικό αποτέλεσμα έχει διάρκεια τουλάχιστον για δύο χρόνια

Ευχαριστούμε την δρα Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου “Α. Συγγρός”, εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME – Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr)

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία, Στο Αίθριο Της Λότζια

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 26/12

xristiana

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

xristiana